Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - PS4 nowe konto

xNone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram w FUT'a na PS4 i chcę zacząć grać w UT nie tracąc starego

I czy jak bym zrobił nowe konto na ps4 to mógłbym grać na w UT?

Czy PS PLUS jest przeznaczony tylko na 1 konto?

6833714485704641138151.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli masz wykupioną subskrypcje PS Plus - ona jest przeznaczona na jedno konto, nie dziesięć. Jeśli zrobisz drugie konto będziesz zmuszony wykupić PS Plus aby móc grać w trybie UT.

Opublikowano

ależ oczywiście nie musisz wykupować kolejnej subskrypcji ps+ dla kolejnych kont. 

Shuhei Yoshida na Twitterze oficjalnie potwierdził, że wystarczy zakupić PlayStation Plus na jednym koncie, które znajduje się na konsoli i wtedy pozostałe bez problemu skorzystają z dobrodziejstwa dostępu do PlayStation Network. Jeśli więc na waszej konsoli grać będzie kilka osób, to żadna z nich poza jedną nie będzie musiała dopłacać za dostęp. 
394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ależ oczywiście nie musisz wykupować kolejnej subskrypcji ps+ dla kolejnych kont. 

No tak, ale jak ja mam wykupione PS Plus na PS4 na jednym koncie to jak zakładam drugie konto psn to nie mogę grać w FIFA UT we dwóch (przykładowo: Ja z bratem na przeciwnika). Bo gdy chcę dodać gościa (czyli gra we dwóch jedną drużyną) to wyskakuje mi błąd, że nie mam PS Plus na jednym z kont.

Opublikowano

Na kolejnym koncie zarejestruj się do psn.

Działa dzięki :D

Tylko szkoda że po usunięciu klubu nie ma darmowego draftu ;/

6833714485704641138151.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...