Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer hamachi problem z teleportacją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Razem z kolegą tworzymy serwer prywatny, jak to na początku bywa bawimy się na hamachi. Jednak jako GM chcę się przeteleportować na jakąś mapkę np. sochan lub dolina w 3 sposoby: u teleportera, pierscieniem teleportacji lub komendą to wyrzuca mnie do logowania. Dzieje się tak tylko na tej postaci która się przeteleportowała. U kolegi który tworzy serwer u siebie na komputerze jest normalnie, może się przenosić gdzie chce obojętnie w który z 3 sposobów, a ja nie mogę zarówno na GM jak i na zwykłej nowej postaci. Pomocy :(

av-4081_921.gif

Opublikowano

Syser client: 

u kumpla i u mnie to samo

0109 16:07:45168 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0109 16:09:40487 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

Pliki terenzo.

@Poncjusz Piłat

Opublikowano

@Barti456@ a dodałeś wpisy w atlasinfo w root?i głupie pytanie ale dodałeś mapę do clienta?

Ja po tych mapach moge biegac, wszystko robic. a kumpel jak wchodzi to mu sie buguje postac i wywala metka. 

@Edit

To sa mapy podstawowe, dolina, pustynia itp.  Loguje sie normalnie, Wszystkie m1 działają, a dolina, pustynia itp. Mu nie dzialaja. (mi działaja)

Opublikowano

Syser client: 

u kumpla i u mnie to samo

0109 16:07:45168 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0109 16:09:40487 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

Pliki terenzo.

@Poncjusz Piłat

Ja po tych mapach moge biegac, wszystko robic. a kumpel jak wchodzi to mu sie buguje postac i wywala metka. 

@Edit

To sa mapy podstawowe, dolina, pustynia itp.  Loguje sie normalnie, Wszystkie m1 działają, a dolina, pustynia itp. Mu nie dzialaja. (mi działaja)

odstaw już tą trawkę bo Ci nie sprzyja x) w takim badz ukladzie podrzuć mu swojego clienta albo niech jeszcze raz wypakuje clienta :) podstawowe mapy musza dzialac x) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...