Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3.3.5a NEW OPEN 13.02.2015 - Theatre of Dreams

nerav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sddefault.jpg

Nowy Realm Progresywny

Wrath of the Lich King:

1. Level początkujący: 1 lvl

2. Szybkość zdobywania doświadczenia:

Podstawa: x2 (z możliwością przełączenia na x1)

RaF: x3

3. Szybkość zdobywania homoru:

od poniedziałku: do piątku x1

weekend: x2

4. Szybkość zdobywania reputacji, złota, profesji: x1

5. Ponad 4000 poprawek (changelog)

6. Dodatkowe zmiany:

Solo Queue - nowa forma rozgrywki dla graczy PVP

Transmogrification - możliwość modyfikacji wyglądu ekwipunku postaci.

Arena Preparation Crystals - skrócenie czasu 

rozpoczęcia areny do 15s.

Dynamiczny MMR - skracający czas oczekiwania na 

przeciwny zespół.

7. Poszczególne etapy gry otwierane jak na serwerach 

oficjalnych.

WIELKIE OTWARCIE NOWEGO REALMU WOTKL (3.3.5.a) 13 LUTY 2016R. o godz. 17.00

ZAPRASZAM !!

Opublikowano

Wydaje mi się, że otwieranie wotlka nie ma już prawa bytu. Lepiej skupić się na czymś bardziej przyszłościowym Cata, Mop.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Ja widzę sens, mimo że grałem n a tym dodatku parę lat wciąż jest moim ulubionym, ta nostalgia, ten klimat. Ja sam nie rozumiem czemu tak jest. Kto by się spodziewał, że kiedyś ponownie zagram na serwerze, który tak hejtowałem, mam nadzieje że wszystko teraz będzie ogarnięte.

Opublikowano

pare miechów temu było około 200 online jeśli dobrze pamiętam, ale że upadał sunwell to sądze, że trochę luzdzi przyjdzie :)

giphy.gif

Opublikowano

No ja zawitam na pewno ale jeżeli stały ping będzie dalej w granicach 500ms jak to było 5 lat temu gdy przenosiłem się z niego na Sunwell to podziękuję.

Opublikowano

może to zależało od twojego łącza ja grając na wielu serwerach mam niski ping nigdy nie miałem problemu z tym tylko że moje łącze to 30 MBP/s teraz czasy się zmieniły :) niecałe 14 dni do startu czekam z niecierpliwością na przygode na tym serwerze i zapraszam każdego do wspólnej rywalizacji.

Opublikowano

Wybacz raczej wtedy to nie zależało skoro przechodząc na Sunwell ping wynosił normalnie 40ms...

Opublikowano

Mam cicho nadzieję, że administracja jest jednak zupełnie inna. Obstawiam, że hype będzie tylko przez pewien okres a potem zaczną się lamęty o byle co... pewnie też będę miał ból du... o jakąś głupotę.

Opublikowano

ostatnie 3 godzinki odliczamy jeśli komuś wolno ściąga znalazłem link alternatywny z full prędkościa na torrentach proszę o priv ;)

Opublikowano

Start jak zdarzyłem zauważyć bez opóźnienia się nie obył ale to ToD...

Opublikowano

Prosy z sunwella już porobily druidów i palków i "expią". Niestety tak jak napisałeś, tod to tod, wszystko jedno jaki dodatek i tak będzie to s**t.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Na samym wstępie zaznaczam, że opinia jest subiektywna. Pisze ją tylko ze względu na mojego kolegę z którym od dłuższego czasu nie możemy dojść do porozumienia w kwestii serwera Theatre of Dreams.

Wszystko zaczęło się jakieś dwa tygodnie przed startem ToD 2.0. Ja grając sobie spokojnie na globalu, rozmawiałem z kumplem na temat ToD'a, mówił mi jak to wiele się zmieniło, że nie ma Kappocha, że administracja jest teraz super i wgl. wszystko to co kiedyś sprawiło, że ToD upadł teraz działa wyśmienicie. 

Długo nie musiałem czekać, aby się o tym przekonać. Wprawdzie populacja serwera jest wysoka, ale czy nie tylko dlatego, że upadł Sunwell? Gdyby nie to pewnie nie byłoby nawet połowy z obecnych graczy. No, ale żeby nie było pisania w stylu ból dupy, przejdźmy do meritum. I co wiemy po pierwszych kilku dniach.

1.  GM biega i zabija npc/graczy w Orgri 
  2. Działają hacki, które programował doktor Mengele na usługach Adolfa np. Gagarin Multihack - nie dostaniesz reporta możesz latać do bólu sam sprawdzałem.
  3. Diff 300 przy 2k+, wyjdzie Uldu będzie to samo co na ToD 1.0 Diff 1500 przy 2k - 1 słowem bez zmian
  4. Obrońcy krzyża - są i zawsze będą - TOD FOR LIFE

ToD się nie zmienił, tak samo jak i ludzie, którzy na nim grają i będą go bronić jak własne matki. Jak już wcześniej wspomniałem gram na globalu w nosie mam privy, piszę to tylko dlatego, że wiele osób zostało oszukanych i nawet o tym nie wiedzą - ToD 2.0 to nic innego jak stary ToD tylko, że od nowa. Stary ToD na starcie Wotlka też miał ponad 2k, a jak mawiają mądrzy górale historia kołem się toczy, powstanie nowy Sunwell a ToD zostanie z obrońcami krzyża i wielbłądów.

w22-png_545b59b01bee4.png

Opublikowano

Może i tak ale od czasu gdy Sunwell udostępniła swoje Core to ToD pewnie nagle stanie się pięknie oskryptowane itp. nawet w plikach jest opisany pewien trik na zmniejszenie diffu także... sądzę, że poleci chamska kalka.

Opublikowano

Może i tak ale od czasu gdy Sunwell udostępniła swoje Core to ToD pewnie nagle stanie się pięknie oskryptowane itp. nawet w plikach jest opisany pewien trik na zmniejszenie diffu także... sądzę, że poleci chamska kalka.

Czemu chamska? Jeżeli miałbyś dostać 200zł za nic, a 200 zł za cholernie długą pracę z jakiej opcji byś skorzystał?

giphy.gif

Opublikowano

Hymm... w sumie niech robią co chcą i tak nie będę u nich grał. Sam się bawię tymi plikami i zabawa w GM'a jest całkiem ciekawa ale na dłuższą metę nudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...