Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiadowca - Do czego się przydaje?

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc, jak w temacie xD Chce sobie kupić zwiada ale tutaj mi się nasuwa pytanie do czego on jest przydatny? 

Prosiłbym o wszystkie + i - zwiada do czego jest dobry a do czego słaby itd, za najlepszą odp daje limit lajkaczy. 

(bierzcie pod uwage wszystko do czego może się przydać) Mam nadzieje, że pomożecie :P

lucyfergif.gif

Opublikowano

Zwiad to raczej tylko do pvp z uwagi na to, że większość skilli jest na cel. Polega on głównie na krytach, więc jeśli nie masz łuku z dobrymi krytami, to nie oczekuj że będziesz na nim wygrywał z innymi klasami. Ogólnie zwiad pokazuje swoją prawdziwą moc na 88/90+

Opublikowano

Zwiad to raczej tylko do pvp z uwagi na to, że większość skilli jest na cel. Polega on głównie na krytach, więc jeśli nie masz łuku z dobrymi krytami, to nie oczekuj że będziesz na nim wygrywał z innymi klasami. Ogólnie zwiad pokazuje swoją prawdziwą moc na 88/90+

No dobra ale nadal niezbyt odpowiedziałeś na moje pytanie ;d chodziło mi o to gdzie sie przyda np areny, glaca itd ;d

//a obecha u7+8 mam wiec spokojnie beda kryty wchodzic raczej

lucyfergif.gif

Opublikowano

Każde przeznaczenie związane z pvp. Glaca i arenki jest dobry, bo na arenie możesz wbijać na niewidkę i wtedy mniej ogarnięci wrogowie nie będą mogli cię namierzyć. Na glacy osobiście wolę CS'a, ale zwiadek też jest dobry, ale to zależy już raczej od osobistych preferencji. Tak jak wcześniej pisałem wszystko związane z pvp, a raczej nic związanego z biciem mobków, tylko na draco i ogień się przydaje jeśli chodzi o bicie mobków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...