Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Obejście Do Metin 2 Pl

OoOKAKASHIOoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc dziś chce pokazać wam jak zrobić poprawnie obejście

Może i było to już ale ja to zamierzam pokazać jeszcze raz tak aby każdy mnie zrozumiał

wchodzimy w folder z grą np.

592a333241dbb_post-134558-127435266565_thumb.jpg

tworzymy nowy dokument i piszemy w nim metin2client potem klikamy plik i zapisz jako . potem piszemy za nazwą pliku .batprosze nie zapomnieć o kropce

592a333255730_post-134558-12743529726_thumb.jpg

i potem zapisujemy i po prostu to włączamy

Opublikowano

Co ci z obejscia jezeli hacki i wszelkie inne boty nie dzialaja?;> Usuwacie temp , hshield i metin2client.config i wklejacie pliki z Mój odnośnik i macie pelne obejscie do metin2 pl i dzialaja wszelkie mozliwe hacki bogy i bugi ^^

叶是白痴

Opublikowano

Co ci z obejscia jezeli hacki i wszelkie inne boty nie dzialaja?;> Usuwacie temp , hshield i metin2client.config i wklejacie pliki z Mój odnośnik i macie pelne obejscie do metin2 pl i dzialaja wszelkie mozliwe hacki bogy i bugi ^^

Oczywiście tak jak w poprzednim temacie cały czas łączenie z serverem i nic

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...