Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poro Nagrody

drejkson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To za Poro były jakieś nagrody? Nie słyszałem o tym, mi się wydaje ze to był po prostu dodatkowy tryb, przyłączam się do pytania. Jak ktoś ma rzetelne info to niech poda.

Opublikowano

Ikonki pewnie będą :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem tak, że te pingwinki (ikonki) dostaje się za jakieś osiągnięcia w trybie "Legenda Króla Poro" ?

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem tak, że te pingwinki (ikonki) dostaje się za jakieś osiągnięcia w trybie "Legenda Króla Poro" ?

Te pingwinki było można kupywać ludziom jako gift. Z tą ikonką dostawało się darmowy  boost na 1 mecz

harley.png

Opublikowano

Musiałeś wejść w centrum prezentów i tam komuś wysłać losową ikonkę (1 ikonka = 100 PZ), jeżeli chciałeś je mieć, to ktoś inny musiał je wysłać Tobie. Dodatkowo, osoba, która otrzymywała ikonkę w prezencie dostawała także boost na 1 mecz do PZ, czyli 4 ikonki = 4 boosty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...