Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria Czy laneris

Degistive3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na obu serwerach, lecz bardziej do gustu przypadł mi Laneris, na twoim miejscu wbiłbym na oba serwery i trochę się na nich porozglądał.

Opublikowano

Witam który serwer jet łatwiekjszy pod wzglendem :

Łatwy EXP

Łatwy sys. ulepszeń 

jak najmniej w IS jeśli chodzi o PVP :)

Laneris :

Exp bardzo łatwy, ulepszanie proste do setu, gdzie trzeba kilkadziesiąt tysięcy ulepszaczy ( prochów )

IS bardzo tani w grze. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Grałem na obu tych serwerach. Jak kończyłem grę na laneris to było na nim trochę bugów i nie był dopracowany balans w pvp, a zrezygnowałem ponieważ ceny prochów były kosmiczne i nawet się nie chciało ulepszać tego eq. Na Revorii natomiast szaman (czyli klasa, którą grałem) siekał tak mocno, że mi go znerfili i zrobili z niego kupę, a zrezygnowałem z gry tam, ponieważ powaliła mnie monotonia latania na dugeony. Plusem jest to, że na Revorii nie znalazłem żadnego buga (może poza znikającym mikołajem  :D)

Opublikowano

według mnie lepszym serwerem jest Revoria w szczególności przez liczbę osób tam grających, lecz exp jak i eq oraz możliwość braku chatów przez ciągłe zmiany jest dobrym zabezpieczeniem :D

Opublikowano

według mnie lepszym serwerem jest Revoria w szczególności przez liczbę osób tam grających, lecz exp jak i eq oraz możliwość braku chatów przez ciągłe zmiany jest dobrym zabezpieczeniem :D

Na revorii max lvl i eq 200 lvl 3 poziom da się zrobić w tydzień i co dalej?

Dungeony cały czas się klepie, nudne są te dungi ;/

System eq nawet fajny, chodzenie na katy itd. Ale to jednak się nudzi.

Na początku był totalny no balance, do teraz tak jest, brakuje takiego eq które ma pare osób na serwie i każdy się boi takiego gracza w pvp. A tak nie jest.

Revoria nastawiona pod is'a dość mocno, ja grając z is-em 4 postacie do 200 lvl-a w 3 dni wbiłem ;/ Wydałem dużo ale exp masz 3 razy szybszy. Tak samo pvp ;d

Opublikowano

Grałem na lanerisie, mam tam eq, ulepki i bryłki, ale jakoś mnie nie ciągnie ten serwer.

Gram na Revorii i jakoś lepiej mi się gra.

Robisz misje, eq i exp jest łatwy, wojny, pvp :P

Turniej PvP organizują, turniej wojen gildii itd.

Niedługo też rusza rekrutacja na TGM, więc przyciągnie kolejnych graczy :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oba serwery to dno jak i w pvp tak i w is ! :D na revori trzeba wydać sporą gotówkę w is a pvp jest tak masakrycznie tragiczne że to masakra; ) Laneris też gówno ale lepszy juz od revori :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...