Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka porusza się w dziwny sposób

kalifrank318

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam problem z myszką, porusza się bardzo powolnie przez co nie jestem zdolny do grania.

Porusza się tak jakby płynnie. Myślę też, że to przez myszkę, ale nie jestem pewnien.  :s

Dla kumatych: (Porusza się tak jak w minecraft z klawiszem F8).  :v 

Proszę o pilną pomoc!  :pls:

Opublikowano

Sprawdź czy nie włączyłeś akceleracji, sprawdź też z inną myszką. Następnie zwiększ jej czułość i zobacz czy jest tak samo, jeśli tak, to być może wina sterowników? Sprawdź również na podkładce. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Być może gdzieś w systemie masz włączoną akcelerację? Ona właśnie powoduje takie działanie jak na F8 w minecrafcie 

29.png

Opublikowano

Powinna być ok, sprawdź po prostu to co pisałem wcześniej i powinno pomóc, ew jak podejrzewasz że to może być jej wina to sprawdź ją na innym kompie 

29.png

Opublikowano

A jak ktoś ma ten sam problem to zobaczcie czy macie synchronizację pionową wyłączoną

graphic.png

Opublikowano

synchronizacja pionowa i potrójne buforowanie wyłączone, raw_input 1, w cs trzy ostatnie opcje w ustawieniach video wyłączone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...