Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy pet dla łuka 30 lv

AirmanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam postać łucznika 30 lv i chciałbym sobie kupić jakiegoś peta, ale nie wiem czy się opłaca. Chciałem Krzakogona no ale one są po 100 ND, a ja bym chciał takiego za 50 ND. Opłaca się takiego tańszego? Na przykład Krzakogon Gladiator? Jeśli nie, to są jakieś opłacalne za 50 ND? 

Opublikowano

Cześć, mam postać łucznika 30 lv i chciałbym sobie kupić jakiegoś peta, ale nie wiem czy się opłaca. Chciałem Krzakogona no ale one są po 100 ND, a ja bym chciał takiego za 50 ND. Opłaca się takiego tańszego? Na przykład Krzakogon Gladiator? Jeśli nie, to są jakieś opłacalne za 50 ND? 

Sprzedaj te 50ND i kup Mroczusia. ;D Naaajlepszy pet dla niskich lvli. :v

Opublikowano

@KamyczeK. podziwiam ogromną wiedzę na temat gry...

Mroczuś jest dostępny za 50ND w NM, jest lepszy od zwykłych krzaków ze względu na dużo większą ilość HP więc polecam ci go zakupić.

Opublikowano

@KamyczeK. podziwiam ogromną wiedzę na temat gry...

Mroczuś jest dostępny za 50ND w NM, jest lepszy od zwykłych krzaków ze względu na dużo większą ilość HP więc polecam ci go zakupić.

Nic nie kupuję $$ za ND, więc nie znam cen w NosM.

Opublikowano

Dzięki wam za pomoc. Chyba tego mroczka se wezme, na woju mam, więc co mi jeszcze na luku zaszkodzi :D

bez sensu na woju to sie kupuje pety ktore duze bija ;d

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...