Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić biom za pomocą WorldEdit/WorldGuard?

Mr.Cruzzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W world guard o ile mnie pamięć nie myli nie ma takiej opcji.

Tam są tylko flagi na topnienie śniegu, opady etc.

Tutaj znalazłem poradnik do world edit'a:

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A nie to jednak nie przez zmianie biomu. Użyłem /removeabove wyszedłem z serwera, wszedłem i nie mogę nic niszczyć ani pisać wiadomości na czacie. Nieda się nawet itemków wyrzucić.

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma takiej opcji w pluginach we i wg ale jest do tego taki specjalny plugin. Wygoogluj sobie plugin na zmiane biomow. A co do tego ze nie mozesz wyrzucac itemkow to jesli masz zainstalowany itemizer to jego sprawka przynajmniej ja tak mialem.

Opublikowano

AuthMe, AutoMessage, azrank, buyregion, ChestShop, clearlag, Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, iConomy, LWC, Multiverse-Core-2.5, Multiverse-Portals-2.5, NoCheatPlus, OtherDrops, PermissionsEx, pTweaks, VanishNoPacket, Vault, WeatherMan, WorldEdit, WorldGuard. To jest ta paczka:

http://www.mpcforum.pl/topic/1144613-dl-pliki-serwerowe-by-redziq-freebuilds-wersja-172/

Wszystkie pluginy są w tej paczce oprócz WeatherMan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...