Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z LoLem recconect

Miszor2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy odpalam lola (mecza) lub recconect dzieje sie czarny ekran i tyle ostatnio działało normalnie wszystko

post-1189968-0-03861800-1452292378_thumb.png

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Nie wyskakuje Ci komunikat o rozłączeniu? :I
Wydaje mi się że to coś z netem :FF

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

wlasnie dzisiaj mialem to samo przejeb.... przez to 2 ranki  w 1 mialem lagi chciales reseta walnac i skonczylo sie na tym czarnym ekraniu mecz sie skonczyl i z 2 rankiem to samo czarny ekram dodam ze kobieta na 2 lapku miala to samo a net dobrze chodzil bo stroy pieknie dzialaly i po 2 polaczyla sie nawet na  neta z telefonu i to samo wydaje mi sie ze jakis problem z lolem

BrudnaSwinia_eune_121_0_logo.png

Opublikowano

Miałem to samo, prawie, bo po dłuższym czasie czarnego ekranu wyskakiwał komunikat "Ostrzeżenie nastąpiło rozłączenie bla bla bla..." i ładuj się od nowa. Czasami załapywało, gra się ładowała gdzieś do 98-100% i znów ten komunikat. Zresetowałem komputer, router, w końcu podłączyłem zupełnie inny internet i dalej nic. I dokładnie, nic z tym nie zrobisz, albo gra cię wpuści albo nie :) To było gdzieś około 22, później przed 1 w nocy już wszystko było okej :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...