Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg wybrać?

PsychoGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem wrócić do wota, ale nie wiem, w którą linię czołgów pójść. Jakieś propozycje? dodam, że zamierzam wybrać czołgi szybkie i z celnym działem. :)

Opublikowano

kolego nie masz co sie sugerowac tymi odpowiedziami musisz sam wejsc pograc sobie ruskimi niemieckimi a moze lepiej bedzie ci sie gralo japonskimi

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Skoro kiedyś grałeś, to można coś dobrego co wymaga mózgu. Może czechosłowackie?

Opublikowano

Nie bede zakładać nowego tematu. Mam dużo wolnego expa i musze ogarnąć meda na misje do stuga IV. Myślę nad:

1.Cromwell (niby najlepszy, ale potem comet jest słaby)

2.t-34-85 (niby najlepsza linia medów ale do niego zabraknie mi trochę expa)

3.E2 (słyszałem, że odbija, najgroszy z tych co wymieniłem ale potem można robić T29, którego i tak miałe w planach, bo świety HT).

Opublikowano

Szybki i z celnym działem to może linia do Leoparda1? Linie jest ciężka bo to same papiery i wymaga skila ale Leo w dobrych rękach może bardzo dużo.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie bede zakładać nowego tematu. Mam dużo wolnego expa i musze ogarnąć meda na misje do stuga IV. Myślę nad:

1.Cromwell (niby najlepszy, ale potem comet jest słaby)

2.t-34-85 (niby najlepsza linia medów ale do niego zabraknie mi trochę expa)

3.E2 (słyszałem, że odbija, najgroszy z tych co wymieniłem ale potem można robić T29, którego i tak miałe w planach, bo świety HT).

Ja bym wybrał Cromkę. Xt jest całkiem fajny.

Szybki i z celnym działem to może linia do Leoparda1? Linie jest ciężka bo to same papiery i wymaga skila ale Leo w dobrych rękach może bardzo dużo.

Właśnie w dobrych rękach... Na CW z tego co się orientuję rzadko używany.

Opublikowano

Ja bym wybrał Cromkę. Xt jest całkiem fajny.

Właśnie w dobrych rękach... Na CW z tego co się orientuję rzadko używany.

Ale kolega nie napisał czy chce pod CW czy może randomy ani poziom swoich umiejętności :)

Cyrk.png

Opublikowano

Ale kolega nie napisał czy chce pod CW czy może randomy ani poziom swoich umiejętności :)

Jednak warto patrzeć pod kątem CW, żeby nie robić takich błędów jak ja czyli FV4202 lub 121. 

Opublikowano

Jednak warto patrzeć pod kątem CW, żeby nie robić takich błędów jak ja czyli FV4202 lub 121. 

121 na płaskich mapach jest wyjebane w kosmos. Ale wystarczą minimalne podjazdy i jesteś w dupie

FV już na szczęście nie ma, a zamiennik to jest jakaś kpina (mam na myśli, że taki dobry)

Linia do Centuriona Action X jest bardzo fajna i przyjemna.

Osobiście polecam też linię do T110E5 i Pattona III.

Opublikowano

Na CW gram głównie O-I, bo robi sieczkę ale pewnie zagrałbym też tymi medami od czasu do czasu. Głównie szukam meda na randomki żeby ruszyć misje, bo żadnego drzewka z medami nie robię. Jeśli mi się spodoba to zacznę rozwijać je dalej. Chciałbym też żeby po tym medzie 6tierowym była jakaś dobra 7 lub 8 żeby móc robić misje po stugu.

Opublikowano

121 na płaskich mapach jest wyjebane w kosmos. Ale wystarczą minimalne podjazdy i jesteś w dupie

FV już na szczęście nie ma, a zamiennik to jest jakaś kpina (mam na myśli, że taki dobry)

Linia do Centuriona Action X jest bardzo fajna i przyjemna.

Osobiście polecam też linię do T110E5 i Pattona III.

Nawet na Ensku mogą być problemy z depresją, a pancerz jakiś wybitny nie jest, lecz mimo to nadrabia działem. Ten nowy centek jest przyjemny, ale jakiś wybitny nie jest.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...