Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem hamachi - dołączanie do gry nie powiodło się.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z serwerem hamachi, serwer postawiony na silniku forge na działających 76 modach. Do tej pory wszystko dobrze działało, a dziś nie mogę dołączyć do gry, wchodzę na serwer i po chwili wywala mi błąd "a fatal error has occurred this connection is terminated"

A od strony konsoli serwera pisze "nawiązane połączenie zostało przerwane przez oprogramowanie zainstalowane w komputerze-hoście"

Natomiast jak odpalę launchera z dodanym morphem i resztą modów i włączę singleplayer to mi normalnie wchodzi do gry i normalnie po sekundzie wywala "zamykanie serwera wewnętrznego" i potem znów "a fatal error has occurred this connection is terminated", i jak zamykam błąd to przekierowuje do multiplayera w launcherze.

Co najciekawsze, jeśli wywalę morpha to wszystko działa bez zarzutu, więc to wina tego modu, ale od strony klienta, bo log servera nie pokazuje żadnego błędu
Tutaj podaję link do logu klienta na pastebinie:
http://pastebin.pl/view/9a335881

Opublikowano

Zorientowałem, że morph nie działa przed napisaniem posta...
Pytanie brzmi dlaczego morph od tak przestał działać...?
Bo bez żadnej ingerencji w pliki servera i clienta wszystko działało razem z morphem przez dwa tygodnie i dało się grać bez problemu, i wtedy nagle ot tak sobie morph przestaje działać... masz jakieś pojęcie jak to wyjaśnić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...