Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak strzelać serią ?

Flinston123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Nie grałem dlugo w warrocka i wróciłem, żeby pograć dla przyjemności i duzo ludzi strzela jakimiś seriami, o co chodzi? To sie jakoś kupuje, czy można ustawić. Pomoże ktoś ? :P

Opublikowano

To jest tylko bug tak naprawdę normalnie strzelają tylko tak słychać 

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

Jedyną bronią w WR, która kiedyś miała tryb serii była M16 w chapterze 2. Wraz z cp3 zastąpiono ten tryb lunetą, która była już wcześniej wbudowana, ale nie wiedzieć czemu jej tak naprawdę nie było. :v

No i tak jak powyżej. Po prostu Jindo Engine... 

Opublikowano

Aha xD A ja myślałem że wprowadzili tryb strzelania serią czy coś :D To dzięki za odpowiedź, ale mam jeszcze drugie pytanie. Jak wykonać marble event jak mi sie wylosowało free play czyli ze mam zagrac jedną mapę treningową, jak to zrobić, bo pamietam ze kiedys robilem mapy treningowe ale to bylo troche wczesniej a teraz nie wiem jak to zrobic 
:/

Opublikowano

Aha xD A ja myślałem że wprowadzili tryb strzelania serią czy coś :D To dzięki za odpowiedź, ale mam jeszcze drugie pytanie. Jak wykonać marble event jak mi sie wylosowało free play czyli ze mam zagrac jedną mapę treningową, jak to zrobić, bo pamietam ze kiedys robilem mapy treningowe ale to bylo troche wczesniej a teraz nie wiem jak to zrobic 

:/

@Flinston123

Dokładnie nie wiem, jak wygląda ten Marble Event, bo na globalu nie gram już od kilku lat. Obecnie zajmuję się wyłącznie serwerami prywatnymi. Jednakowoż co tutaj dużo kombinować... Podstawy angielskiego. Free Play, po prostu dowolna gra, jaka ci się tylko spodoba.

Tryb treningowy na globalu? Został usunięty wraz z aktualizacją do chapter 2, a obecnie mamy chapter 3. Kiedy ty ostatnio grałeś w WRa? :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...