Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki tryb serwerowy oparty na wiedzy CS:GO by się sprawdził?

Czy ten serwer wypali?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten serwer wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie czy serwer o poniższej tematyce cieszył by się uznaniem?

a oto opis:

Badzie na nim coś w stylu cs'a tyle że w minecraft. Dodał bym tryb ffa oraz rangi. Oczywiście bronie i ich rożne obrażenia a na serwerze obowiązywał by textur pack.

czy coś takiego by wypaliło? wiem że takich serwerów niema (ja znalazłem tylko jeden) i jestem ciekaw czy według was to by miało szanse bytu.

­

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

Jeśli znajdziesz dobrą reklame i serwer nie będzie w pełni p2w to może wypalić. ­

Opublikowano

NIE!!!

Nie zrobisz z minecrafta cs. Takie serwery są bez sensu.

Zrobi serwer csgo a nie minecraft'a jako cs;go a to jest różnica. Na niektórych zagranicznych serwerach gra po 200-300 osób więc mają troche sensu. 

­

Opublikowano

jest już taki polski serwer gdzie pod wieczór gra ze 100 osób czyli po 50 osób w teamie

rozgrywki trwają po 25 minut i serwer jest fajnie rozbudowany, gram tam od kilku dni i raczej nie zmienie go nawet jakby powstał drugi taki tryb na innym serwerze

nawet sie za robienie go nie bierz bo chcesz robić nowy tryb na skryptach XDDDD

Opublikowano

Dość interesujące, tylko jest to całkowity pewnie przypadek, że startuje z podobnym serwerem. Ahh ta polska mentalność....

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...