Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję tych ciuchów bez czekania 5 dni... :P

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem taki komplecik na mustache -> https://www.mustache.pl/on/odziez/spodnie/revolt-m-black-pants-fd040f 

https://www.mustache.pl/on/odziez/bluzy/digit-all-hoodie

Wszyskto fajnie, ale nie chcę mi się czekać 4-5 dni. Na allegro ich nie ma, w sklepach też nie mogę znaleźć. Zastanawiam się czy nie zamówić z ich oficjalnego sklepu, jednak jest po angielsku i rodzice nie do końca mogą być chętni do dokonania tam transkacji, chyba że można za pobraniem :> Krótko mówiąc potrzebuję linków do innych sklepów, gdzie wysyłka jest natychmiastowa w dniu roboczym. Rozmiar koniecznie S.

### Moje niedopatrzenie... mają polską stronę :>

...Swoją drogą zamawiał tam ktoś coś? Długo się czeka? 

Opublikowano

bluza jest ok ale tylko na jakimś dojebanym ficie

nw np dobrze z huarachami by sie zgrywala czy yeezami czarnymi

Opublikowano

bluza jest ok ale tylko na jakimś dojebanym ficie

nw np dobrze z huarachami by sie zgrywala czy yeezami czarnymi

Te na h... od najka to moim zdaniem buty pogrzebowe. :P Yeezy są jakieś dziwne, póki co będę to nosił do zwykłych zimowych fluxów lub af 1.

Taką samą bluzę kupiłem na SHOWROOM

Dzięki za info, bo widzę że fajny sklep właśnie odkryłem. :P

Swoją drogą czy da radę tę bluzę kupić gdzieś w Poznaniu? Nie chcę się bawić w zwroty jakby coś było nie tak. :P

Opublikowano

Te spodnie od Majors przyszły do mnie przedwczoraj - Jakość tragedia, właśnie jestem na etapie ich zwrotu. Bluzy w takim razie nie kupuję, w każdym razie dzięki za pomoc, mam nauczkę żeby nie kupować w tak nędznych sklepach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...