Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jailbreak na IOS 9.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tutoriale pewnie tam gdzie zawsze są dostępne tylko sobie poszukać, ściągnąć pliki no i zrobić. 

Na 6 działa, na 5 były bety. sorka jak aktualnie nie wiem. Mogę ci podac z czym działa 

Here are the devices iOS 9.2 is compatible with:

• iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S
  • iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad mini, iPad 3, iPad 2
  • iPad mini 4, iPad mini 3, Retina iPad mini (iPad mini 2), iPad mini
  • 6th generation iPod touch, 5th generation iPod touch

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jako świeżo upieczony posiadacz iphone 6s podepnę się pod temat i zapytam: co mi daje jailbreak ? Rozumiem, że mogę wgrywać aplikację z poza appstore ale czy ma to jeszcze jakieś zalety ? i jak wygląda sprawa gwarancji ? 

Opublikowano

Jako świeżo upieczony posiadacz iphone 6s podepnę się pod temat i zapytam: co mi daje jailbreak ? Rozumiem, że mogę wgrywać aplikację z poza appstore ale czy ma to jeszcze jakieś zalety ? i jak wygląda sprawa gwarancji ? 

na gwarancje nie wiem, dodaje naprzykład to że mamy dymki w messengerze jak na androidzie :) 

Przynajmniej tak mi się wydaje bo ich nie mam narazie :D

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Gwarancji przez Jailbreak nie tracisz. Co do samego sposobu jego zrobienia, jest on obecnie nie możliwy. Wszelkie narzędzia na zrobienie pełnego JB nie istnieją. Nie wiem, jak to ma się z Tethered, ale jest on tak ograniczony, że nie warto o nim w ogóle wspominać.

Gwarancji przez Jailbreak nie tracisz. Co do samego sposobu jego zrobienia, jest on obecnie nie możliwy. Wszelkie narzędzia na zrobienie pełnego JB nie istnieją. Nie wiem, jak to ma się z Tethered, ale jest on tak ograniczony, że nie warto o nim w ogóle wspominać.

MPC jak elektroda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...