Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jaki skin do jakiej postaci

AjDontKnoł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić skina do jakiejś postaci  do 975 rp, problem w tym, że nie wiem do której bo gram nimi właściwie wszystkimi. Postacie, do których skiny mnie interesują: Gnar, Thresh, Lucian, Ahri, Aatrox.    

Pzdr!

Opublikowano

­Na Twoim miejscu kupiłabym Głębinowego Thresha. Mi osobiście bardzo podoba się ten skin, ma ładny splash art i w grze też całkiem całkiem się prezentuje.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Project Lucian <3

Edit: A sorka xD to polecam Foxfire Ahri, ale wybrałbym Justicar Aatrox

y8HqE13.png                             

Opublikowano

A mi tam się podoba Academy Ahri, nie pamiętam ile kosztuje, ale nie za dużo :) + jest taki, że możesz odłożyć sobie na następną skórkę a i sam skin jest ładny :)

Opublikowano

Każdy użytkownik poleci Tobie co innego, bo to zależy od gustu. Ja mam skina do Ahri: Pop Star, nie żałuję zakupu. Fajnie zmienione skille, animacja powrotu i ogólny wygląd. Sam musisz niestety zdecydować na co rpki wydać, bo tutaj przewijają się różne propozycje i każda inna. :)

Opublikowano

Dino Gnar, genialny splash art, przeuroczo wygląda postać w grze. Foxfire oraz Popstar Ahri, te dwa skiny są w porządku, masz zmienioną animacje, przy tym drugim skinie masz muzyczkę przy recallu.

Opublikowano

Do Ahri Foxfire albo Popstar. Świetnie wyglądają w grze, a Foxfire jest po prostu cudowny.

Thresh to raczej krwawego księżyca. 

Gnar dżentelmen - świetnie wygląda w grze :3 

• 1 rok później...
Opublikowano

Polecam Omega Squad Teemo gdyż jest bardzo ładnym skinem który zmienia dźwięki, animacje i inne. Zmienia wszystko prościej mówiąc.

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...