Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze sposoby na zarobek

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałem się dowiedzieć jakie macie sposoby na zarobek chodzę do tzw gimbazjum (niestety). Z wszystkie odpowiedź dziękuje :)

Opublikowano

Jak jesteś w gimbazie to kupuj najtańsze papierosy i sprzedawaj 1zł/each. 

Nie wiem jak u innych ale u mnie by to nie przeszło, w gimbazie większość jara elektryki więc popyt nie byłby aż tak wielki

Opublikowano

Jak jesteś w gimbazie to kupuj najtańsze papierosy i sprzedawaj 1zł/each. 

K***a, dealerka od najmłodszych. xD

Najlepiej to ogarnąć, czy nie ma czegoś w domu co rodzice by chcieli, żebyś robił... Można też u sąsiadów poogarniać... W roku szkolnym ciężko jest coś bardziej sensownego ogarnąć, bardziej w wakacje jak masz 16, jakiś mac czy coś. ;p

Opublikowano

Ja sam niosę zakupy starszemu panu. Co tydzień, ale jest tam zawsze kilka baniaków i 8 zgrzewek żywca xD Zawsze coś wleci. 

Oraz przed chwilą wróciłem z odśnieżania :)

Opublikowano

W gimbazie dawno już nie jestem ale polecam programistyke / webmasterke / grafikę, albo granie i zarabianie ;) Np. selanie yang w metku etc. lub postawienie własnego serwa jakiejś gry.

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Może jakieś drobne prace dla sąsiadów, pomalowanie płotu,wykoszenie trawnika,wyprowadzenie psa,posadzenie drzewek itp. Lato idzie to może na jakiejś plantacji, roznoszenie ulotek jeśli mieszkasz w dużym mieście?

Opublikowano

Ja daje korepetycje dzieciakowi z podstawówki z matematyki, chyba każdy by potrafil rzeczy na poziomie 6 klasy, więc lajtowy sposób na zarobek. Tylko takie rzeczy zazwyczaj po znajomości z zaufana osobą

Opublikowano

Może jakieś drobne prace dla sąsiadów, pomalowanie płotu,wykoszenie trawnika,wyprowadzenie psa,posadzenie drzewek itp. Lato idzie to może na jakiejś plantacji, roznoszenie ulotek jeśli mieszkasz w dużym mieście?

Dobry sposób dla leniwych, bo aktualnie nie ma zbytnio dużo trawy, więc to się może udać :D

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jest jeszcze opcja zarabiania w internecie, ale trzeba się przyłożyć i nie poddawać (ja się poddałem, bo nie chciałem wchodzić w sub sms). Sprawdź zarabiam.com

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Chyba najłatwiej się zabrać za jakieś prace dorywcze - promocje, pomoc w jakiś salonach itd. I też najbardziej opłacalne. 

Opublikowano

Sposób na zarobek? Odwiedzam babcie w 6 dzień każdego miesiąca xD

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...