Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dane gracza?

adrian07071542

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj pisałem z typem, chciał kupić postać. Coś tam mu nie pasowało była spina itd. Mówi do mnie że może mieć moje dane w 2 minuty. No dobra. Napisał za chwile moje imie. Teraz nie wiem czy kiedyś nie pisałem z nim, wątpie w to. Gadałem z nim ze shopa nie z głównej. Jak to możliwe ?  :awkward:

55mddg.jpg

Opublikowano

Może pisałeś z nim tylko był np. Inną postacia, bądź to był jakiś twój znajomy, który chciał ci wykręcić kawał :), bądź też zbieg okoliczności ziomek sobie napisał imię które jest np. Najpopularniejsze bądź to które przyszło mu na mysl, istnieje jednak szansa że był to jakiś haker ale szczerze wątpie, haker raczej by pisał do kogoś z np. Topki :)

Opublikowano

Myślę że to Malo prawdopodobne żeby to byl jakiś haker. Może gdzieś podsłuchał twoje imię. Nie ma co się martwić:)

85642433836869150858.jpg

Opublikowano

Witam. Dzisiaj pisałem z typem, chciał kupić postać. Coś tam mu nie pasowało była spina itd. Mówi do mnie że może mieć moje dane w 2 minuty. No dobra. Napisał za chwile moje imie. Teraz nie wiem czy kiedyś nie pisałem z nim, wątpie w to. Gadałem z nim ze shopa nie z głównej. Jak to możliwe ?  :awkward:

Moze dlatego ze masz w metinie nick @ADRIAN07071542?

hahahaah

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Swoją drogą za kradzież danych jest niezła kara ^^' Ale co ja tam wiem :3

Swoją drogą, pl nie przechowywuje imienia i nazwiska gracza dx

Opublikowano

Znając tylko twoje imie to raczej nic złego ci nie zrobi. Ryszardów,Szymonów czy tam Michałów w Polsce jest na kopy. Zignoruj typa.

Opublikowano

Swoją drogą, pl nie przechowywuje imienia i nazwiska gracza dx

Nie mówię o serwerze, tylko o sytuacji :) jakakolwiek kradzież danych jest przestępstwem. Sprawa jest inna, gdy zgadzasz się na przechowanie swoich danych oraz ich publiczne udostępnianie (Warunki umowy) :)

Opublikowano

Chodzi o globala czy prywatny serwer?

Global (Wetar). Pisałem z nim z shopa "3ngineShop" . Z drugiej strony trochę mnie to zastanawia, ponieważ nie przypominam sobie żebym z tamtej postaci pisząc z kimś podawał swoje imię  :confused: ponadto nikt ze znajomych nie wie że to mój shop...

55mddg.jpg

Opublikowano

Zapewne palnął z głupa i mu się udało odgadnąć twoje imie xD

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...