Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak Zarobić ?

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jak zarobić mając 16 lvl i 25kk w eq ? Proszę o konkretne odpowiedzi.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Jeśli chce Ci się expić to zrób klasę Łucznik. Kup wk +9 99j, wbij lvl/jobe i drop piórka.

Jak wolisz mniej pracochłonny zarobek to jak przedstawiono wyżej - "Kup taniej, sprzedaj drożej", czyli reselluj.

Najlepiej przed resellem kupić Medal NB, poświęcić na to mniej więcej 2h+ lub kupić dymek/głośnik, stanąć tam gdzie stoi najwięcej ludu i czekać.

Najlepiej resellać na początek: Głośniki, Dymki, Piórka, Kamyki pts, FM'y, Perfumy, Zwoje sp. Mniej więcej tyle xD

Opublikowano

Tak wgl. gram magiem i nie mam zamiaru kupować żadnego sp, bo ceny po hh są zawyżone :D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Tak wgl. gram magiem i nie mam zamiaru kupować żadnego sp, bo ceny po hh są zawyżone :D

To zacznij resellować to co wypisałem Tobie, bo innego wyjścia nie ma. Jeśli nie chcesz kupować sp to nie masz wyboru :D

Opublikowano

Jest pełno poradników i sposobów jak zarobić w tej grze... Na 16 lvl dobrze nie zarobisz, najlepiej wbić sobie ten 60 i założyć dobrą kartę specjalisty no i iść dropić te wingi :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz dobrze zarabiać to najpierw spróbuj wbić ten 70/75 poziom, zarób na przyzwoity ekwipunek(wystarczy nawet u4/5/6+5, SP+5, RESY A/B S5). Następnie idziesz sobie na gołębie, jaszczury, szopy, tzw. grabie, yaki i tam dropiąc dużą ilość piór zarabiasz bardzo duże pieniądze ;x Oto filozofia...

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Oto filozofia ale co z tego jeżeli chce zarobić porządnie to musiałby miesiącami po pare godzin tam siedzieć.. Ja polecam wbić level i glace robić. Bazyle + rajdy i można w miesiąc na farcie wyciągnąć kilka razy tyle co byś siedział i dropił wingi #.

Opublikowano

dobij lvl80+ i rób limity(jak jest lod to idz expic na kazdy) w miedzy czasie sobie coś reselluj a jak ci sie skończy wkład (25 kk) to idziesz dropić pióra (dropisz do momentu dopóki ci coś z nb nie zejdzie)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...