Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Naprawa nie włączającej się instalki gameforge

DeathCancel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak obiecałem wrzucam wam odpowiedź od supportu z gameforge odnośnie błędu z instalatorem gameforge który najzwyczajniej w świecie się nie włącza liczę że komuś tym pomogę u mnie podziałało : 

1. Odinstaluj grę i usuń wszystkie jej składniki. 
2. Zainstaluj grę na innej partycji (np. dysk D) 
3. Zaktualizuj sterowniki komputera, karty graficznej (polecam do tego program o nazwie Driver Booster 3), ściągnij najnowszy DirectX (upewnij się, czy sterowniki 
nie są również zbyt nowe dla Twojego komputer - to również może generować błędy) 
4. Upewnij się, czy Twój sprzęt spełnia minimalne wymagania gry. Są one podane na stronie głównej gry. 
5. Jeżeli posiadasz system Windows XP/Vista/7/8/10, uruchamiaj program GameforgeLive/grę z prawami administratora. 
6. Przeskanuj swój komputer, wyczyść go np. przy pomocy programu CCleaner - być może jego wydajność spadła. 
7. Sprawdź, czy na swoim dysku masz wolne miejsce (niezbędne do instalowania aktualizacji, jak i samego pobrania gry). 
8. Możesz w ostateczności dokonać defragmentacji dysku lub formatu danych systemu - wzmocni to 
wydajność Twojego komputera, a format danych systemu tym bardziej powinien pomóc - wszystko zostanie zainstalowane od nowa i nie powinny pojawiać się jakiekolwiek błędy. 
9. Jeśli posiadasz w domu drugi komputer, sprawdź także, czy również na nim pojawia się ten sam błąd. 

Powodzenia :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

xyz

To nie zalicza się do piractwa? Halo regulamin

// Tak zalicza się. Moja nie uwaga.

Breejg

• Aive zmienił(a) tytuł na [Elsword] Naprawa nie włączającej się instalki gameforge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...