Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd prosi biorą konta?

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd pro gracze/streamerzy biorą tyle kont? Niektórzy mają blisko 10 kont... Pytam bo nie chce mi się wierzyć, że chce im się expić ileś kont do 30 lvl. To pochłania za dużo czasu... Myślę, że ktoś kto traktuje lola na poważnie nie ma czasu na expienie kont. Może dostają je od Riotu? Jak ktoś coś wie proszę o info

Opublikowano

Często dostają je od fanów(oczywiście nie mówię o zawodowych graczach!), chociaż nigdy nie wiesz czy akurat tego konta nie kupili. :) No, ale wbić 30lv z boostami to nie jest jakiś problem, dlatego znaczna część leveluje te konta.

Opublikowano

Gracze LCS dostają konto/konta od Riotu. Pewnie niektóre sami sobie levelują. Wątpię, że ktoś bierze konta od widzów, tym bardziej kupowanie.

Opublikowano

Dostają konta od Riotu z całym "wyposażeniem", ostatnio jak grałem normalka z pewnym graczem LCS to miał 30 lvl, a obok napis, że zagrał 0 normali R)

Opublikowano

Nie byłbym taki pewien, sam mam 3 konta 30lv i kilka pomniejszych 20+, kwestia tego że mnie bawi gra "od początku" i lubię pomagać ludziom rozpocząć grę, o ile oczywiście na to zasługują. W przeciwnym wypadku oram ich jak na prawdziwego "aroganckiego śilvera" przystało :) 

Co do tematu niektórzy youtuberzy dostają od widzów, a zawodowcy od rito, inni zapewne wbijają tak jak ja 4fun :)

Opublikowano

Gracze lcs dostają konta od rito, ale jeżeli rezygnują z profesjonalnej gry to konta są im odbierane.

Często też po prostu stackuja boosty do xp i sami levelują.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...