Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki polecacie ?

MIKEKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mam pojęcia jakie słuchawki wybrać ... Chodzi mi o takie do treningu i które nie będą mnie ograniczać na siłowni lub pod czas zwykłego słuchania muzyki.

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Ja wbijam do jakiegoś Media expertu czy czegoś podobnego i biorę jakieś dokanałowe za 60zł. Przy treningach i tak raczej długo nie wytrzymają, więc nie ma co przesadzać z szukaniem.

Jeśli masz jakieś preferencje i kwotę do wydania, to można czegoś poszukać, ale raczej nie ma co wybrzydzać pierwszymi lepszymi ze sklepu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja polecam Arctic P311. Nie są to typowo "sportowe", ale używam od prawie roku na siłowni i sprawują się świetnie. Dobry dźwięk, bez kabla (bluetooth), bateria trzyma ok. 18h więc cały tydzień treningów załatwiony :) Do tego fajne etui - nie połamią się w torbie. Do wyłapania na allegro za ok. 120zł

Nie są douszne ale dobrze się trzymają na głowie, przynajmniej ja nie mam z nimi problemów.

Opublikowano

Budzetu nie napisales, interesuja Cie pewnie jakies "sportowe", ktore beda sie dobrze trzymac?

Może max. do 100. Tak .

Practice Makes PerfectJulie James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...