Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja do odtwarzania muzyki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam Samsunga Galaxy Grand Prime na androidzie 5.1 i do odtwarzania muzyki używam Muzyki Google Play ale jakoś mi nie przypadł do gustu. Mógłby ktoś polecić jakieś inne programy do odtwarzania muzyki? Fajnie by było gdyby to były programy ze sklepu Play.

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Ja polecam Pixel Player lub Double Twist może być też Powramp. A orginalny samsungowy?

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Siemka mam Samsunga Galaxy Grand Prime na androidzie 5.1 i do odtwarzania muzyki używam Muzyki Google Play ale jakoś mi nie przypadł do gustu. Mógłby ktoś polecić jakieś inne programy do odtwarzania muzyki? Fajnie by było gdyby to były programy ze sklepu Play.

Stellio, RocketPlayer, Poweramp.

Możesz także zainstalować Walkmana od sony poprzez .apk (ale nie bedzie bajerów z samą apką)

Ja polecam Pixel Player lub Double Twist może być też Powramp. A orginalny samsungowy?

Samsung nie dodaje swojego odtwarzacza muzyki do budżetowych modeli.

Przynajmniej od premiery Ace 4

#teams4bal

Opublikowano

Pixel Player trafił w moje gusta dziękuje za pomoc. Temat rozwiązany można zamknąć @CLOSE 

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...