Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na wymiany na csgodouble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, mianowicie jest jakiś ban 7 dniowy na wymianę skinów na tej stronie,zainstalowałem steam guard mobile 8 dni temu (zrobiłem wszystko co w instrukcji instalacji) i nadal wyskakuję ten sam komunikat  Bot error: You must have Steam Mobile Authentication enabled for at least 7 days and trade confirmations turned on to deposit.

64l7.png

Opublikowano

Jak masz apke ściągniętą na telefon, to otwierasz ją, w lewym górnym rogu otwierasz menu i tam klikasz w opcję "Steam Guard". Następnie klikasz w "ustawienia" i musisz mieć włączoną opcję "Uzyskaj kody Steam Guard na mój telefon" później z tego co pamiętam tam proszą Cię o numer czy cośtam, podajesz, dostajesz smsa z weryfikacją i od tej pory jak się logujesz na nowe urządzenie to nie wysyłają Ci maila, tylko wchodzisz przez aplikacje na telefon i sprawdzasz token jaki masz aktualnie i jego podajesz :) jeśli masz tą opcję włączoną to dopiero 7 dni musisz odczekać zanim coś wymienisz na stronce :)

­

Opublikowano

no tak wlasnie mam, za kazdym razem jak loguje sie na csgodouble to wpisuje login haslo, przekierowywoje mnie na strone steam musze podac ten kod z telefonu ktory co chwile sie zmienia, no i jezeli to o to chodzilo to juz minoł tydzien i dalej to samo ;/

edit: instalowałem tego steam na telefont  31.12.2015

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...