Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny błąd, nie działa quest GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny błąd na plikach terenza albo ja jestem głupi albo nie wiem, mam quest na kryształ GM, w navicacie i w grze mam GM (najwyzsza ranga), quest zainstalowany bez bledow, zrobiony reboot, przeladowane questy, wszystko posprawdzalem 15 razy i nie dziala ten quest.

http://wklej.to/Dfvxq
Opublikowano

a type i subtype ustawiłeś ?

w navicacie ? bo nie ogarniam za bardzo gdzie to mialem ustawiac, po prostu wbilem w navicat, w GMlist, nadalem prawa GM i w grze wszystko chodzi tzn GM ale quest znowu jakies bledy wysypuje, dodalem go do quest_list i teraz przy /qc nazwaquesta.quest mam  : ABORT TRAP, CORE DUMPED ERROR OCCURRED ON COMPILE

Opublikowano

a type i subtype ustawiłeś ?

w navicacie ? bo nie ogarniam za bardzo gdzie to mialem ustawiac, po prostu wbilem w navicat, w GMlist, nadalem prawa GM i w grze wszystko chodzi tzn GM

Chodzi o ustawienie type i subtype przedmiotu, który używasz jako ten kryształ. Bez odpowiednich type i subtype nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Chodzi o ustawienie type i subtype przedmiotu, który używasz jako ten kryształ. Bez odpowiednich type i subtype nic z tym nie zrobisz.

Problem w tym że po zalogowaniu się jako GM nie dostaję nawet tego kryształu, tak jakby quest nie widział że jestem GM, podczas wpisania tego questa do quest_list i ponownej instalacji wywala za każdym razem abort trap, core dumped i błąd kompilacji.

Opublikowano

Problem w tym że po zalogowaniu się jako GM nie dostaję nawet tego kryształu, tak jakby quest nie widział że jestem GM, podczas wpisania tego questa do quest_list i ponownej instalacji wywala za każdym razem abort trap, core dumped i błąd kompilacji.

Po pierwsze quest się nie instaluje bo gdzieś jest błąd skoro core dumped. Po drugie musisz go sobie " przywołać " komendą. I wtedy może zadziała, pozdrawiam

Opublikowano

jakimś cudem po zresetowaniu serwera 3 razy dostałem kryształ, muszę ustawić tak jak pisał kolega BBC37 te type i subtype, juz sie za to biore jeśli pomoże polecą plusy

Opublikowano

w navikacie wchodzisz co list_item czy jakoś tak (tam gdzie są wszystkie itemy), szukasz ten kryształ i po prostu zmieniasz type i subtype. W kolumnie type wpisujesz 18 a subtype 10 

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...