Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Desynchronizacja, zwierzęta/gracze/zombie teleportują się i chodzą w powietrzu

ChEeFo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, pisałem już praktycznie na każdym forum H1Z1 0 pomocy. Mam dziwną desynchronizację, po 1h lub 30 min. gry zaczyna dziać się strasznie nieprzyjemnie. Gracze chodzą w powietrzu, latają, teleportują się(ze strasznie szybką prędkością) - to samo tyczy się zwierząt i zombie.

Proszę o pomoc z tym problemem, zastanawiam się, czy nie zwrócić gry póki jeszcze mogę?

Jeszcze raz proszę o pomoc, dobry i skuteczne rozwiązanie problemu nagrodzę plusikami (max 15).

Deadboy

Pomocnik
Opublikowano

@kaczynos

Chyba lepiej, że przykuwają wiekszą uwagę do jebanych cziterów, jakby była odwrotna sytuacja to byś narzekał, że nie zajmują się cziterami i w ogole nie da sie grac w ta gre XDDDDD

Opublikowano

Powiem tyle , gram w h1z1 jakiś czas i tylko raz mi się zdarzyło . Po ostatniej aktualizacji miałem to tylko raz w życiu podczas laga . Sprawdzałeś czy nie masz jakiś problemów z pc , siecią ?

Opublikowano

Spróbuj reinstalnąć grę, spójność plików, odpal administratorem, zmień może na niższe ustawienia... Też tak miałem ale tylko raz.

Opublikowano

ja mam  nie co inny problem ale sie pod to podepne jak robie spójnosć plików tej gry to wyskakuje mi że mam 2 albo 3 pliki złe  no ale tak za każdym razem jak włączam tą spójnosć więc co to ma niby dać ta spójnosć plików chyba że te uszkodzone pliki trzeba  jakoś znaleś i ogarnonć sobie nowe czy coś ?

Opublikowano

ja mam  nie co inny problem ale sie pod to podepne jak robie spójnosć plików tej gry to wyskakuje mi że mam 2 albo 3 pliki złe  no ale tak za każdym razem jak włączam tą spójnosć więc co to ma niby dać ta spójnosć plików chyba że te uszkodzone pliki trzeba  jakoś znaleś i ogarnonć sobie nowe czy coś ?

Antywirus ci czegoś nie blokuje?

Możesz też całkowicie odinstalować gre usuwając wszystkie jej składniki i pobrać od nowa :)

Co do tematu to spójność plików naprawia ten problem.

nikt ze h1z1 nie pomoze niestety ja pisze i pisze o błędzie error g29 i nic nikt mi nie chce pomóc

Spróbuj tego:

https://www.youtube.com/watch?v=gscyq3gxWhg

A jak to nie pomoże to lektura: http://steamcommunity.com/app/295110/discussions/0/616199347860034510/

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...