Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszka razer deathadder left hand edition 2013

Orzeł1973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z myszka glownie chodzi o scroll, podczas grania w gry fps ,a glownie w cs:go gdy naciskam scroll (mam ustawione zoomowanie ze snajperki) podczas zoomowania to sie scina tak na 5-6 sekund i nie moge normlanie zoomowac ani uderzyc z noza ten problem mam tak od 3-2 dni i niewiem co jest tego przyczyna probowalem wyczyscic brud ktory zajdowal sie na scrollu wiem ze to by nic nie dalo ale jakas nadzieje mialem ze to pomoze  :D  przypomne ze myszke oddawalem pol roku temu na gwarancje z powodu iz spadl mi scroll z myszki. Co mam zrobic? pomozcie plzz!!!

Opublikowano

Kiedyś czytałem na jej temat opinię i spotykałem się z takimi, że przyciski po 6 miesiącach gry ulegały awarii.

Bardzo wadliwa seria moim zdaniem, w sumie nie dziwię się, że Razer wprowadził wersję CHROMA, która m.in. ma poprawione tzn. "tapowianie" przycisków głównych.

Możesz polegać na gwarancji lub na zmianie myszki :)

Pozdrawiam !

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...