Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chwilowe lagi

xKriSGoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od wczoraj (06.01.2016) zaczął pojawiać się problem z lagami w cs 1.6.

Po wejściu na serwer automatycznie łapie mnie lag i wygląda to tak.

d58753e7f1a76.png

Po chwili lag puszcza i można grać już normalnie ale niestety to powtarza się co jakieś 3-4 minuty i gra już nie sprawia żadnej przyjemności.

Lag raczej nie jest spowodowany przez moje łącze (ping zawsze jest stabilny około 10-20) ponieważ w innych grach wszystko pięknie działa.

Wie ktoś może czym jest to spowodowane, czy normalne odinstalowanie i zainstalowanie cs pomoże coś, czy wystarczy jakieś usunięcie pliku? 

Dodam, że to pojawia się na każdym serwerze cs.

Opublikowano

Moja rada:)

Wejdź w steam. Kliknij właściwości i tam będziesz miał sprawdź zgodność plików. Kliknij w to :)

*LUB*

Zmień neta xD A tak serio może być to spowodowane obciążeniem sieci twojego neta(za dużo urządzeń na jednym łączu; wyłącz wi-fi w telefonie:D ) ^^

*ALBO*

Reinstalacja cs'a

*GDYŻ*

Jak to nie pomoże to dzwoń po egzorcystę xD

To 1 i 2 jest bardziej prawdopodobne ^^

Opublikowano

Moja rada:)

Wejdź w steam. Kliknij właściwości i tam będziesz miał sprawdź zgodność plików. Kliknij w to :)

*LUB*

Zmień neta xD A tak serio może być to spowodowane obciążeniem sieci twojego neta(za dużo urządzeń na jednym łączu; wyłącz wi-fi w telefonie:D ) ^^

*ALBO*

Reinstalacja cs'a

*GDYŻ*

Jak to nie pomoże to dzwoń po egzorcystę xD

To 1 i 2 jest bardziej prawdopodobne ^^

1. Niestety gram na non steam.

2. Internet mam dobry, światłowodowy i nigdy nie zamienię go na żaden inny.

Opublikowano

Może serwer jest na hostingu firmy krzak i to przez niego są lagi. Spytaj się ludzi albo na forum serwera czy też im laguje.

Opublikowano

Dobra, to nie wina cs i serwera. Zostałem poinformowany, że są ataki na moje łącze internetowe tzn. DDos. 

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...