Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co najlepiej kupić.

Sofiak LeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć aktualnie zbieram kasę, ale właściwie sam nie wiem co mam kupić.

Zastanawiałem się nad morskimi resami s6, bo na kamienne mnie raczej nie będzie stać (różnica 12kk za zestaw lol), lepszy pet i Aegir, łuk na 77 u5+7 seraphion czy jakoś tak lub wk 0j+0. I mam pytanie co kupić najszybciej? Mam aktualnie Mroczusia, kimono światła słonecznego, kapelusz mikołaja, magiczny dywan, oblecha u5+6, szate na 62 u4+5 i sztylet na 58 u4+4., maske X i większość sp oprócz sp8, sp3 i sp4, i reski z A na wszystko min.60%.

edit

i czy kryształowa tunika u4+5 się opłaca kupić? głównie do dropienia piórek/expienia, bo na pvp nie zamierzam chodzić.

Opublikowano

Tunika to lekki krok co do łuku to kup lepszego oblecha lub jeśli lipa z hajsem to możesz ulepszyć na +7/8 później wymieniasz na 83/85 chyba, że szybko expisz to 88 z areny eq.Morskie s6 są w porządku i zainwestuj w wk bo to podstawa po za tym chcesz dropić/expić głównie więc tym bardziej kupuj tego wk.

Opublikowano

Krysia będzie dużo lepsza od tej na 62 lvl, więc opłaca się. Co do kolejności zakupów na łuczniku to resy>eq>sp. Wk sam sobie zrób, bo płacenie dodatkowych 11kk za pudło mija się z celem. Co do resów to oczywiście potrzebne są komplety z B min. s5, ale póki co wstrzymałbym się z ich zakupem, bo osiągnęły horrendalne ceny ok. 9-10kk za sztukę. Do dropienia potrzebne jest 100% na dany element. Nie opłaca się wymieniać oblecha na żaden z łuków z przedziału 63-83, bo obrażenia będą praktycznie takie same, ale krytyki w tych łukach są strasznie słabe, więc polecam pozostać przy oblechu.

Opublikowano

A może kupić podstawke u6+7 już na przyszłość? Do tego morskie resy i s5 na mrok z B do dropienia w Shranerze?

Jak Ciebie stać to najlepiej kupić jak najlepszą. Łuk to najlepiej oblężek też przynajmniej u6 +6/u7 +6 lub lepszy...

Na razie resy z s5 na pewno Ci wystarczą  ;)

Opublikowano

Kupuj to co możesz założyć/założysz za 1/2 lvle. Rynek jest dość zmienny po wprowadzeniu eq na 88, a tym bardziej przy evencie, gdzie ludzie wzbogacają się mocno i wykupują eq. Chyba że masz okazję jaka nie zdarzy ci się przez długi czas. Na łuku lepsze są kamienne, ale kupuj sobie morskie s6, zawsze je sprzedasz za podobną cenę i dołożysz żeby kupić kamienne jak uzbierasz kasę. Podstawki nie opłaca się za bardzo brać, bo wydasz kupę kasy na perfumy, a wbicie z 85 do 88, to wcale nie jest tak długo. Lepszy już będzie łuk u5 na 88 niż podstawa u6.

Opublikowano

Na łucznika dobry jest Fibi, jednakże wydaje mi się, że ten mroczuś Ci wystarczy bo fibi bardziej na glacę jest z powodu buffka. Dlatego zostaw sobie kasę i zainwestuj w coś na takim 85 lvl chyba, że bardzo szybko chcesz się wyexpić do 90 więc nie kupuj żadnych niewiadomo jakich drogich przedmiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...