Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Klasa Ninja/Shinobi

Conor29134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze jest to, że odkąd wyszedł reaper, gracze proszą męską klasę postaci z różnorodnością rasową, a oni dają nam kolejne 3 z gender lock i oczywiście elina :D Ich nowy plan na zatrzymanie graczy, to wprowadzanie nowych klas co pół roku? Dobrze że wychodzi blade & soul, bo w tą grę nie da się już grać.

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie ta nowa klasa, jednak do Elinki... Faktycznie powinni stworzyć coś teraz wyłącznie dla płci męskiej. Najlepiej gdyby w ogóle tworzyli klasy dla obu płci, bo jakby np.: moja ulubiona klasa (mag, priest) była wyłącznie dla płci męskiej, to bym grała taką klasą, która jest dostępna dla płci damskiej, gdyż nie widziałoby mi się biegać facetem  T_T

Opublikowano

ojezu tak. od dawna tak czekałem na dobrego Assasina <3 Brawler był spoko do 30 lvla, potem odechciało mi się grać, a kiedy najprawdopodobniej za rok wejdzie Assasin to wracam do gry <3

Sinlay chyba zmieni "Hobby" i usunie TERĘ xD Nie wiem co wy macie do gender-locków. Akurat jak Reaper ma swoją fabułę, że dlatego jest tylko Elinką to ok. Inne klasy będą update'owane. Po prostu chcą szybciej wydać klasę i lockują daną płeć i rasę, ale w międzyczasie pracują nad animacjami i wyglądem dla innych dżenderów. A co do B&S'a Sinlay, wg mnie powinni wprowadzić Artystę jak w Aionie, bo to właśnie on wg mnie ma najlepszą mechanikę, wtedy prawdopodobnie bym w B&S'a zagrał, bo jak grałem na rosyjskim privie to 10 lvl wbiłem Assasinem i zakończyłem grę, w TERZE mam 4x 65 z Lucidem, a w Aiona właśnie zacząłem grać i jak na ten moment to Bard jest geniuszem tej gry <3 B&S nic nowego nie wnosi, może tylko kung-fu master. 

Opublikowano

ale w międzyczasie pracują nad animacjami i wyglądem dla innych dżenderów.

Nie pracują :) Wolą robić wszystko na szybko, zamiast zająć się podstawowymi problemami tej gry.

Jak to nazwałeś ''assassin'' to będzie jedna wielka porażka. Elin z gigantycznym szurikenem, mający w sobie ulepszone cechy stary klas... Co do brawlera, to gra się nim bardzo fajnie, aż za przyjemnie i za łatwo. Jedynie reaper ma fabułę, z nim się jeszcze postarali, a do kolejnych klas powstały tylko trailery.

Co do b&s, to mam nadzieje że ncsoft ma trochę rozsądku w głowie i nie zniszczy klimatu nowymi klasami. Najpierw zaczyna się od magi, potem przechodzi do broni palnej, a kończy na robotach ( tak jak w aionie :) ) Na aionie też się zawiedziesz, gra fajna tylko z pozoru.

Opublikowano

Nowy healer jak najbardziej by tutaj pasował

Ogarnięty Mistic i tak jest zbyt mocny. Jak umie się nim grać to rozłoży wszystko jak leci po kolei ze względu na heale i doty i to całkiem mocne.

Opublikowano

Ogarnięty Mistic i tak jest zbyt mocny. Jak umie się nim grać to rozłoży wszystko jak leci po kolei ze względu na heale i doty i to całkiem mocne.

Obierając twój rok myślenia, to równie dobrze może powiedzieć, że po co Brawler skoro Lancer też dobrze tankuje? Chodzi o różnorodność

Opublikowano

Obierając twój rok myślenia, to równie dobrze może powiedzieć, że po co Brawler skoro Lancer też dobrze tankuje? Chodzi o różnorodność

Z tą różnicą, że healerzy i tak nie są zbyt częstymi postaciami. Ja ogólnie większość czasu szukałem Priesta / Mistica do pt niż Lancera / Brawlera.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...