Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tło w scite miga na czarno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od początku używania scite, mam problem że czasem tło miga na czarno-biało. problem pojawia się po otwarciu kompilatora i znika po tym jak klikne kilka razy na niego. z czasem stało się to irytujące. czy tylko ja mam taki problem? czy da się go jakoś pozbyć?

Opublikowano

od początku używania scite, mam problem że czasem tło miga na czarno-biało. problem pojawia się po otwarciu kompilatora i znika po tym jak klikne kilka razy na niego. z czasem stało się to irytujące. czy tylko ja mam taki problem? czy da się go jakoś pozbyć?

Nie wiem czy pomogę, ale polecam się pozbyć ogólnie tego edytora. :D

Ja znalazłem na necie ISN AutoIt Studio i jak dla mnie jest o wiele lepszy.

Możesz tam też edytować Gui jak w kodzie, podmieniać wiele zmiennych naraz itd.

Wpisz w google i zobacz. :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przesiadłem się na ten ISN. wygląda naprawdę dobrze. jest tu możliwość ustawienia ciemnego tła, bo nie mogę znaleźć

edit: znalazłem ale zmienia się tylko kolor samego tła na kod. czy jest możliwość aby cały program miał ciemnego skina?

@Ozzzj

Opublikowano

przesiadłem się na ten ISN. wygląda naprawdę dobrze. jest tu możliwość ustawienia ciemnego tła, bo nie mogę znaleźć

edit: znalazłem ale zmienia się tylko kolor samego tła na kod. czy jest możliwość aby cały program miał ciemnego skina?

@Ozzzj

Nie mam pojęcia, jak chcesz zapytaj tutaj.

http://www.isnetwork.at/forum/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...