Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Media] BonzoArmando aka SNOBEK lvl up 70

snobek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

Panie jakie zombie, widac ze ffa big head :v Ahh to byly czasy w wakacje xD

I po co snobek bylo ci sprzedawac te konto :v 100 bys mial xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Snobek ładnie tam ciśniesz z lvlem w 5 tygodni wbić 60 lvli ? =D widać zombie player ;p

Jakie zombi i jakie 5 tygodni i 60lvl? xD

Nie cale 4 tygodnie i 70 xD

Moje konta WarRock:

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngxPonury

W takim tempie, to i tak zaraz będzie miał ten 100. :v

No w sumie racje, tez zaluje ze sprzedalem swoje konto ale mam do niego dostep xD Szkoda ze ta gra nie ma sensu, bo nexon.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ale 100lvl nie będzie bo bonzoarmando bedzie sprzedany 

Moje konta WarRock:

Opublikowano

Panie czego ty nie sprzedajesz :v? Ale moim zdaniem za 70 lvl i tak dużo nie weźmiesz teraz wiec zarobek a czas przeznaczony na konto jest nie warty. To nie te czasy co 3 lata temu minimum.

MAL

Opublikowano

Ale 100lvl nie będzie bo bonzoarmando bedzie sprzedany 

Będę miał dla ciebie wyzwanie. Pracujemy teraz nad prywatnym serwerem, na którym będzie można wbić więcej, niż 100 lvl. Udało nam się już przebić nawet przez barierę, jaką jest maksymalny do uzyskania 116 poziom na serwerze koreańskim. Także... będzie niezła zabawa, bo czynniki zdobywania doświadczenia i dinarów będą bardzo podobne w stosunku do globala. :v

Panie czego ty nie sprzedajesz  :v? Ale moim zdaniem za 70 lvl i tak dużo nie weźmiesz teraz wiec zarobek a czas przeznaczony na konto jest nie warty. To nie te czasy co 3 lata temu minimum.

Poświęcił niecały miesiąc, na dobicie do 70. Zawsze może też trafić znowu na jakiegoś "mistrza", tak jak choćby tego, który kupił od niego wcześniej Snobka... Ma to więc w dalszym ciągu pewien sens. xD

Opublikowano

Będę miał dla ciebie wyzwanie. Pracujemy teraz nad prywatnym serwerem, na którym będzie można wbić więcej, niż 100 lvl. Udało nam się już przebić nawet przez barierę, jaką jest maksymalny do uzyskania 116 poziom na serwerze koreańskim. Także... będzie niezła zabawa, bo czynniki zdobywania doświadczenia i dinarów będą bardzo podobne w stosunku do globala. :v

Kiedy ten serwer będzie dostępny dla graczy? 

Opublikowano

Kiedy ten serwer będzie dostępny dla graczy? 

@zawodnik180

Nic, na obecną chwilę, nie jestem w stanie powiedzieć. Wszystko zależy od tego, jak będą szły nam prace, a mamy jeszcze bardzo dużo do zrobienia - zarówno od strony technicznej, jak i graficznej.

Zresztą, nie jest to temat na tą dyskusję. W odpowiednim czasie taki utworzę i tam będzie można nieco porozmawiać nt. tego projektu. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...