Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep internetowy dla sklepu z ubraniami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, proszę o podpowiedzi gdzie mogę stworzyć sklep internetowy swojego stacjonarnego sklepu z ubraniami dla młodszych osób, chodzi o ubrania typu streatwear.

Widziałem ofertę na wix.com , jednak tam kosztuje to aż 67 zł miesięcznie, co prawda wygląda to dobrze i na pewno jest funkcjonalne, jednak sklep dopiero otwieram i na start nie jestem w stanie tyle wydać na stronę internetową co miesiąc. 

Może polecicie mi jakieś serwisy lub silniki na których tworzone są fajne sklepy internetowe. Chodzi mi o świeży, nowoczesny wygląd i przede wszystkim żeby to dobrze działało.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć sklep internetowy połączony z kontem bankowym, szybkim systemem i nowoczesnym wyglądem to nie obejdziesz się taniej, niż 70zł miesięcznie.

Aczkolwiek możesz spróbować na jakichś stronach oferujących sklepy, lecz podpinającą własne domeny typu sklepna5.pl

tumblr_nz5oe2KFat1ul9ajgo2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...