Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na zdobywanie kasy?

Djabelny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest jakiś bot na zdobywanie kasy? :O Bo ja każdy wie żeby kupić jakiegoś bohatera to trzeba troszkę się namęczyć a jest może jakiś bot na to? :) + Co myślicie o Bohaterze Riven?

Opublikowano

Jesli jestes poczatkujacym graczem to odradzalbym pojscie na latwizne, pozniej mozesz (nie musisz ) miec problemy z spadaniem w dywizjach dlatego ze gral za ciebie bot i sam nie masz doswiadczenia pozatym konto bedzie narazone na bana.

No chyba ze jestes smurfem to poszukaj na forum albo skorzystaj z tego co kolega wyzej co wyslal

u1lc.png
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak bot na kase.

Możesz jedynie ustawić bota co będzie za ciebie grać gry:

http://www.mpcforum.pl/topic/1477020-farmienie-konta-przy-pomocy-elobuddy-i-volibota/

Kup IP boost i będzie git.

Co do Riven to nigdy nie grałem, nie ciągnie mnie do niej, ale wiem że można nią ładne plejsy zrobić

Nie rozumiem tego z kolejka wytłumaczysz mi? ;o :D 

Opublikowano

Jest bot, ale osobiście nie radzę używać, bo ostatnio można łatwo wyłapać bana, a czy chciałbyś go dostać? Odpowiedź pozostawiam Tobie. Riven jest świetnym champem, mobilnym, ogromny DMG, a zarazem wytrzymałym ze względu na silny shield z niskim czasem odnowienia.

Opublikowano

Nie rozumiem tego z kolejka wytłumaczysz mi? ;o :D

Podałem ci link do poradnika w którym jest opisany narazie najlepszy darmowy bot który gra za ciebie gry.

Ty nie musisz nic robić - bot sam wchodzi do gier, wybiera postać, kończy mecz i zaczyna od nowa.

W zasadzie nie jest to bot do "zbierania kasy" tylko do lvlowania kont do 30, ale możesz ustawić sobie go na noc i uzbiera ci te +1k kasy z gier.

Możesz zainwestować w dopalacz pż, który podwaja zarobioną kase z meczy, i wtedy pieniądze zdobędziesz szybciej.

Wszystko masz opisane w tym poradniku do którego podałem ci link.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...