Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WaW] Brak serwerów

Pandes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ,serwery sa ,ale tylko crackowane lub puste.. gre kupilem i pobralem ze steam ,mam patcha 1.7 .. np w kooperacji na Zombie wyszuka mi 2 serwery ,a pisze ze wyszukalo ponad 50.. w dodatku serwery maja po ponad 300 pingu i nie da sie na nie wejsc ,co zrobic ? czytalem troche na mpc o podobnych sytuacjach ,dotyczace pliku servercache.dat ,ale tego pliku w folderze z gra nie mam ,z gory dziekuje 

Opublikowano

Ostatnio jedna osoba też nie miała serwerów w WaW. Jak czytałem to żadnych rzeczy z serwerami nie robią. Ta gra tak i tak powoli umierała, jedna z najmniej granych części CoD w MP. Polecam zagrać w MP przez jakiś program, będziesz miał więcej serwerów.

Sam polecam program Garena.

@RyXeL też zna taki jeden program do serwerów, którego zapomniałem nazwy  :D Może wspomni tutaj o nim xD

Opublikowano

Przed swietami gralem u znajomego w cod waw przez steam i bylo o wiele wiecej serwerow niz teraz ,w 2 tygodnie gra by nie umarla ..cos jest nie tak u mnie ,tylko nie wiem co ,bo nie widze serwerow ,ktore sa 

Opublikowano

Nie wierze, że to jest tylko twoja wina. Może i 2 tygodnie temu było więcej serwerów, ale teraz może coś tam z nimi robią.

Kilka dni temu jedna osoba to napisała, a pytała się również o WaW

Dzięki, kupiłem gre na steam mając troche euro z zwrotu... Mam problem nie pokazuje mi serwerów w wyszukiwarce.

Opublikowano

Po sprawdzeniu spojnosci plikow na steam ,wywalilo mi blad i wyczyscilo biblioteke( usunelo gry z dysku) ,teraz musze pobrac wszystkie gry od nowa .. moze jak pobiore cod waw od nowa ,to cos to pomoze 

Opublikowano

Nie aktualizuj gry żadnymi patchami!Tylko steamowe gdy zainstalujesz gre odpal ją bez instalowania żadnych patchy z neta i powinieneś mieć servery

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Witam.

To ja miałem problem z serwerami WaW, rozwiązał się On po zrestartowaniu routera. Nie pobierałem żadnych patchy, tylk oto co na steam. Serwerów trochę jest, jest z kim pograć ... nawet na zombie da sie coś znalezc.. w co wątpilem.

Opublikowano

Moze to byc wina pb ? Serwerow jest masa na kooperacji i nie wciskajcie kitu ,ze gra umiera ,bo dzisiaj na wlasne oczy widzialem u znajomego mase serwerow ,to samo na trybie multiplayer ,tam jest od groma serwerow ,a u mnie same crackowane i zalagowane 

Opublikowano

Moze to byc wina pb ? Serwerow jest masa na kooperacji i nie wciskajcie kitu ,ze gra umiera ,bo dzisiaj na wlasne oczy widzialem u znajomego mase serwerow ,to samo na trybie multiplayer ,tam jest od groma serwerow ,a u mnie same crackowane i zalagowane 

Kolega napisał.

Witam.

To ja miałem problem z serwerami WaW, rozwiązał się On po zrestartowaniu routera. Nie pobierałem żadnych patchy, tylk oto co na steam. Serwerów trochę jest, jest z kim pograć ... nawet na zombie da sie coś znalezc.. w co wątpilem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...