Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc pisze do was w ważnej sprawie 

Mialem neta 1MB z neti pobieralo mi się bardzo wolno (100kb/s)

Ale zmienilem oferte na 10mb i zauwazylem poprawe na speedtest wynik był nawet ok bo 7mb downloadu jak pobieralem mialem stale 750kb/s

bylo tak miesiąc teraz od okolo tygodnia moze nawet dwóch jak pobieram coś wyciąga max 300kb/s resetowalem router i nic nie mam wifi więc nic nie przeszkadza w płynnym dzialaniu 

Co ciekawe na mega.nz jak cos pobieram mam 300kb/s zatrzymam pobieranie i zacznę znowu pobierac z 300kb/s rosnie do okolo 980 po  czym spada znowu do 300 proszę o pomoc gdyż wkur*wia mnie że plik 1gb musze pobierac 1h 

Opublikowano

Po pierwsze musisz sobie zaznaczyć, że jak kupiłeś neta 10mb/s to transfer będzie maksymalnie 10/8 = 1.25 mb/s. Po drugie, zależy skąd ściągasz, są strony które nie udostępniają całego swojego łącza i nawet jak masz 120mb/s to będziesz ściągał z prędkością 400kb/s. Dlatego polecam ściągać peer2peer :)

Opublikowano

Po pierwsze musisz sobie zaznaczyć, że jak kupiłeś neta 10mb/s to transfer będzie maksymalnie 10/8 = 1.25 mb/s. Po drugie, zależy skąd ściągasz, są strony które nie udostępniają całego swojego łącza i nawet jak masz 120mb/s to będziesz ściągał z prędkością 400kb/s. Dlatego polecam ściągać peer2peer :)

Sciagam z dobrych stron zawsze z nich pobieram i zawsze mialem 800kb/s + a teraz 300 max 

Opublikowano

Na 100% na umowie masz napisane "DO 10 Mb/s" czyli jeśli jest mniej to nic nie możesz im zrobić. Prawdopodobnie początek na zachętę dopóki możesz wypowiedzieć, a później obniżają twój priorytet i to tyle :/ Miałem tak w neostradzie kiedyś...

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...