Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Junglowanie alfabetycznie wszystkimi postaciami z gry!

Wojteek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, postanowiłem sobie ostatnio że spróbuje junglować każdą postacią z gry, od A do Z. I chce się tym z kimś podzielić dlatego co jakiś czas będe dodawał tutaj posty wraz ze zdjęciami historii meczy, jeśli kogoś zaciekawi to będe mógł opisywać te gry ;)

(w zdjeciach nie będzie po kolei, bo w match history gry lecą w dół, dlatego wybaczcie mi ten szczegół :D)

Dzień 1

sJxeY8x.jpg

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

No oczywiście, że nie. Na rankedach grasz z ludźmi/na ludzi na Twoim poziomie, a na normalach będąc w diamencie często grasz na goldów. Jaki jest problem wygrać z goldami będąc w diamencie, albo wygrać z silverami będąc w platynie

Opublikowano

ktos ma d5 i mysli, ze wie najlepiej XDXDXD

rankedy presezon = gowno, poziom gorszy niz na normalu, juz na 28 lvl ludzie graja lepiej

Opublikowano

a rankedy w sezonie to nie gówno? jeśli ma do wyboru normal czy ranked to ja wybrałbym ranked, bo tam bardziej prawdopodobne że dostanie podobnych przeciwników i drużynę

Opublikowano

Juz wielki hejt od polaczkow. "normale to można i bez klawiatury wygrać"

Przynajmniej ma jakis pomysl, zamiast pokazywac w mediach jakies plejsy na skryptach albo promowac jakies gownianych kanalow na YT.

A to, czy gra na goldy to juz jest malo wazne.

Opublikowano

dzisiejszy recap, mecz annie to była po prostu jakaś porażka, tą postacią zupełnie nie da się grać w jungli.

(wybaczcie build, jest c*****y bo posprzedawałem wszystko pod koniec meczu).GsTd5Tp.jpg

Opublikowano

Cóż moge powiedzieć, mecz caitlyn to istne piekło. Pomimo łatwiej jungli to po prostu mocno przegraliśmy. A co do cassio junglowało sie przyjemnie dopóki miałem blue, bo bez dodatkowej regeneracji many to było dość ciężko ^^S4TJDRG.jpg

Opublikowano

Zacny pomysł muszę przyznać i z chęcią zobaczę dalsze Twoje gry innymi postaćmi, szczególnie Soracą :D

A jeśli chodzi o granie normale/rankedy. Gram trochę w to badziewie i zawsze każdy powtarza... jak coś testujesz to graj normale, nie psuj rankedów. A tutaj nagle widzę, ze jest hejt na to, że gra normale a nie rankedy... ludzie co z Wami? To może ja na poziomie DIII grając adc/mid i bardzo słabo grając jungle przetestuje sobie wszystkie postacie od A do Z na jungli grając rankedy co?

tumblr_nz5oe2KFat1ul9ajgo2_500.gif

Opublikowano

Zacny pomysł muszę przyznać i z chęcią zobaczę dalsze Twoje gry innymi postaćmi, szczególnie Soracą :D

A jeśli chodzi o granie normale/rankedy. Gram trochę w to badziewie i zawsze każdy powtarza... jak coś testujesz to graj normale, nie psuj rankedów. A tutaj nagle widzę, ze jest hejt na to, że gra normale a nie rankedy... ludzie co z Wami? To może ja na poziomie DIII grając adc/mid i bardzo słabo grając jungle przetestuje sobie wszystkie postacie od A do Z na jungli grając rankedy co?

Racja, tylko swój team będziesz irytował.Niech gra normale  :v  :v  :v  :v  :v  :v

Opublikowano

Jako iż bard w rotacji to nadrobiłem nim grę, ogółem dziś próbowałem sie budować wszystkimi pod attackspeed. Bard i cho'gath jakos działali, ale na corkim to nie był dobry pomysł :vh2syMjc.jpg

Opublikowano

Mogę Cię prosić żebyś pisała która postacią na początku gry szybko czyścilas dżunglę ?

czekam na grę fiddle :D to najgorsza jungle (oprócz tych co nie grają na jgl)

Legendarny pomysł ;) a pomysł jest najważniejszy :)

Opublikowano

Dziś łatwo, gry wygrane bez żadnych problemów, z resztą jungla nie była ciężka, jedynie dołowały mnie trochę ganki Dariusem, było ciężko przez brak jakiejkolwiek mobilności..pJBWX5e.jpg

Opublikowano

Gdyby było łatwo to byś nie miał jednego ded-a... a masz ich całkiem sporo...

nie wiem jaki jest sens grania w taki sposób... mi by było szkoda na meczenie się w jungli soną, ez-em ashe

czy innymi postaciami nie do tego przeznaczonymi... w sumie jak pokazał wynik Annie w Jungli 1/5 :P

w sumie annie spodziewałem się dużo lepszego wyniku ^-^ ale cóż... jak było tak było...

co do LCS-ów wyżej w temacie...

rozumiem że wy NIGDY normalnej gry nie przegraliście prawda ?...

jak ja nienawidzę gówien które tak mówią... niedawno sobie gram... koleś się chwali i pcha na mida jak pojebany

nigdy zed-em nie przegrał... 10 minuta 1/5... 20 minuta 3/15 no po prostu nigdy nie przejebał...

zakładam że z was też są tacy mistrzowie... nigdy normala nie przegrali... 

Opublikowano

Mundo jak wiadomo, ten mecz to nei był wyzwanie. Gorzej z Dravenem, późno skończyłem maczete co skończyło się źle dla mnie, ogółem czyszczenie jungli Dravenem nie było zbyt ciężkie, recall dopiero po blue także dałem spokojnie sobie rade na wszystkim.

lGTJlip.jpg

@up

Mówiąc łatwo mam często na myśli czyszczenie jungli.

Opublikowano

A no to przepraszam ^-^...

myślałem że mówiąc łatwo masz na myśli że przeciwnicy grali jak warzywa :P...

małe niezrozumienie się ;x... twój team był chyba nieźle wkurzony kiedy grałeś Dravenem w jungli :P 20 minut gry xD czyli surrender ;D

Opublikowano

Mecz ekko był dość ciężki. Po prostu nie potrafie nim grać, co do Elise to zdominowałem early enemy junglera którym był Zed... Dalej jakoś łatwo poszło.JO7yHC6.jpg

@up

Co do Soraki to sam jestem ciekaw, ale czeka mnie jeszcze długa droga zanim nią zagram ^^

Opublikowano

Świetny pomysł, czekam na kolejne wyniki meczyków. :v

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...