Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostawcy internetowi

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam polecacie jakiś dostawców głównie zależy mi na tym aby nie było żadnych ograniczeń oraz żeby ping był niski

Opublikowano

Ja polecam Inea:

250/500 Mb/s

abonament
74,95 zł
przez 3 miesiące, potem 149,90 zł

Więc wcale nie drogo.

1

2

3

Opublikowano

Na co ci internet 250Mb/s? Co ty z tym wyczyniasz? :D @Masley

Bo u mnie w domu ja tylko internetu nie używam. Jeszcze są rodzice i siostra. Taki internet się przydaje.

1

2

3

Opublikowano

Z pingiem to chyba każdy dostawca w Polsce może mieć problemy, tu akurat nawet najdroższa oferta nie pomoże

Opublikowano

Znajomy pracuje w Anglii, widziałem kiedyś speedtest jego internetu - 7ms pingu, już nie pamiętam jaka prędkość.

Opublikowano

Ogólnopolscy usługodawcy - Ale nie lepiej poszukać gdzieś w Twojej okolicy lokalnego internetu? Może mają położone światłowody i ciekawą ofertę na pewno tańszą, a jakościowo lepszą a może taką samą jak sieci typu: orange,netia,multimedia itd.

Opublikowano

Ogólnopolscy usługodawcy - Ale nie lepiej poszukać gdzieś w Twojej okolicy lokalnego internetu? Może mają położone światłowody i ciekawą ofertę na pewno tańszą, a jakościowo lepszą a może taką samą jak sieci typu: orange,netia,multimedia itd.

obecnie posiadam 1 z 2 lokalnych caly czas ping od 100 czasami nawet do 1000 download 2-5 a upload prawie zerowy 

Opublikowano

Też bym poszukał lokalnego dostawcy. Jako, że mieszkam na przedmiesciach niestety lokalny dostawca do mnie nie dociera i jestem zmuszony do korzystania z netii i to na miedzianych kablach czyli 8mb/s... co w codziennym uzytkowaniu nie jest zauważalne ale patrząc, że 5 km dalej lokalny dostawca oferuje prędkość 100mb/s to czasem szlocham w poduszkę xD.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...