Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Oneshot (Poza Rengarem)

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prosił bym o wypisanie mi postaci które mogą oneshotowac przeciwnego adc. Nie trzeba mi wypisywać + i - wystarczy tylko mi wiedzieć czemu moze ta postać oneshotowac :D

Za pomoc leci like

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Irelia - może nie jest to oneshot, ale przeważnie adc pada po dostaniu od niej stuna + 3/4 hity + R i nie żyje.

Darius - pasywka x5 z R, chyba nie trzeba tłumaczyć. ;) Minusem jest jego słaba mobilność.

Opublikowano

Fizz :)

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Zauważyłem że nikt nie wypisał podstawowych czyli:

Khazix-Skaczesz E w powietrzu Q+hydra i po zabiciu lub asyscie masz znowu E możesz nawet double jumpy w powietrzu robić :D

Shaco-aktywujesz Q koniecznie trzeba uderzyć od tyłu(wtedy dziala pasyw) + Hydra i E

Opublikowano

"draven jak jest sfeedowany" "riven jak jest sfeedowana"

Ludzie jak ktoś jest sfeedowany ostro,to nie ważne czy gra Riven czy gra Nami czy gra WW bije jak chore gówno.

Tu chodzi o to które postacie,zostały do tzw oneshotowania stworzone.

Min Fizz,który składa na rybkę + q/e albo w+q+e.Kassadin,który również składa na e+q.Veigar któremu starcza q+r o ile nie samo r.Shaco,który po użyciu Q pakuje jednego autosa i hydrę/e.No i Lb która rzuci sobie q+r+e i gość także dosłownie znika w mniej niż sekundę.

Opublikowano

Diana - Q > R > W, znowu możesz użyć R, ogólnie Diana to bardzo dobry one shoot.

Fizz - R > W > Q, hit > E, ogromne obrażenia ze względu na chore przeliczniki + R zwiększa zadawane obrażenia magiczne o 20%.

LeBlanc - potrafi zabić już na 2 lvlu, thunderlord, Q > W > hit > ignite, zazwyczaj przeciwnik nie żyje, ponieważ W aktywuje ogromne obrażenia z Q.

Katarina - szybkie combo na papierze potrafi spowodować, że wbijasz pente łokciem. :D

Zed - R, combo, AA i po kilku sekundach przeciwnik nie żyje, chyba że ma QSS/zhonya, ale dobry Zed i z tym sobie poradzi.

Opublikowano

Nasus - walnij Q i tyle .

Ma ogromny dmg będąc tankiem, easy split push, po 200 stackach przeciwnik nie ma co robic na linii, a 500 w 20 minucie enemy team surra .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...