Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd zapisu na dysku

Diego1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam jeśli taki temat już był, ale jestem zmęczony dwudniowa nieskuteczną walką z tym problemem, mianowicie sprawa wygląda w ten sposób w ostatnim czasie padł mi dysk twardy ale przejdźmy do sedna.

Wgrałem na nowym dysku windowsa, sterowniki wszelkie potrzebne mi programy, gdy chce pobrać cs go w trakcie pobierania wyskakuję błąd zapisu na dysku, żadne spójności plików wyłączenie antywirusa czy instalacja w innym miejscu nie pomaga, przy każdej ponownej instalacji usuwałem grę czasem nawet steam czyszcząc do tego rejestr nic nie pomogło, będę bardzo wdzięczny jakiejś dobrej duszy jeśli pomoże w rozwiązaniu problemu 

Opublikowano

W jaki sposób usuwałeś grę? Poprzez ''Programy i funkcje?'' Zrób to w taki sposób, że wejdź poprzez steam - biblioteka - CS:GO - kliknij prawym przyciskiem myszki - pliki lokalne i odinstalowujesz, a następnie potem czyścisz jakim tam chcesz programem. 

Opublikowano

Przecież napisał, że ma nowy dysk...

Na wykopie widzę, że komuś po błędzie nie wywaliło pobierania, tylko dał  stop -> start i poszło dalej.

Na forum steam znalazłem, że ktoś musi odinstalować CS GO, odinstalować Steam, wyłączyć zaporę i antywirusa, znów pobrać Steam i CS GO (i tak co aktualizację)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Przecież napisał, że ma nowy dysk...

Na wykopie widzę, że komuś po błędzie nie wywaliło pobierania, tylko dał  stop -> start i poszło dalej.

Na forum steam znalazłem, że ktoś musi odinstalować CS GO, odinstalować Steam, wyłączyć zaporę i antywirusa, znów pobrać Steam i CS GO (i tak co aktualizację)

robiłem chyba wszelkie dostępne metody co znalazłem w internecie nic nie pomaga, pójdę z reklamacją dysku chyba tylko to zostało 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...