Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeaWars

LoveGamePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest 13:00, wchodze patrze, niemoge wbic :OO :DD Dlugo wam jeszcze zejdzie ?

Był problem z gildiami, więc przedłużyło się o 5 minut, przepraszamy.

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego. Jak zobaczyłem informacje że cały świat to woda to liczyłem na jakiś ciekawy survival, gdzie ludzie zakładali by zamki na niewielkich wysepkach i walczyli ze sobą, a co dostałem? Mapę z działkami (nie rozumiem sensu ich istnienia, tym bardziej że ekwipunek nie jest oddzielny na survival i freebuild), do tego mapke z wszystkimi podstawowymi surowcami jak piasek, drewno i kamień.

Osobiście proponuje zostawienie samego survivalu wodnego i wykorzystanie jakiegoś lepszego generatora mapy, aby dno nie było całkiem płaskie. (Ciekawa opcją by też było otrzymanie na start np. tylko sadzonki drewna i niech gracz sobie radzi dalej sam)

@Edit

Zapomniałem wspomnieć o tym że drop jak dla mnie powinien być na takim serwerze trochę mniejszy i polecam przebudować spawn, na którym tylko ktoś ciekawski mapy znajdzie chociażby regulamin.

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego. Jak zobaczyłem informacje że cały świat to woda to liczyłem na jakiś ciekawy survival, gdzie ludzie zakładali by zamki na niewielkich wysepkach i walczyli ze sobą, a co dostałem? Mapę z działkami (nie rozumiem sensu ich istnienia, tym bardziej że ekwipunek nie jest oddzielny na survival i freebuild), do tego mapke z wszystkimi podstawowymi surowcami jak piasek, drewno i kamień.

Osobiście proponuje zostawienie samego survivalu wodnego i wykorzystanie jakiegoś lepszego generatora mapy, aby dno nie było całkiem płaskie. (Ciekawa opcją by też było otrzymanie na start np. tylko sadzonki drewna i niech gracz sobie radzi dalej sam)

@Edit

Zapomniałem wspomnieć o tym że drop jak dla mnie powinien być na takim serwerze trochę mniejszy i polecam przebudować spawn, na którym tylko ktoś ciekawski mapy znajdzie chociażby regulamin.

To o czym mówisz to mi bardziej przypominałby water block. Czemu działki uważasz za bezsensowny pomysł? Gdzie chciałbyś zdobywać surowce typu piasek, skoro nie byłoby gdzie? Drewno, faktycznie można by dać sadzonkę i dalej tak rozwijać. Jeśli chodzi o generator mapy to trzeba by było znowu serwer od nowa zrobić właściwie. Drop miał być taki, ale skoro ludzie lubią mieć ciężej to poważnie się zastanowimy nad przebudową serwera. Jeśli macie jakieś pomysły to proszę pisać.

Według mnie ciekawym pomysłem jest dodanie jakiegoś generatora by dno nie było płaskie. Jeśli wolelibyście cięższy serwer(bez /warp kopalnia, mniejszy drop itd.) to zachęcam do dyskusji na temat serwera. Jak już pisałem jesteśmy otwarci na propozycje i będziemy próbować się dostosować do graczy.

Opublikowano

Serwer zgodnie z wolą graczy przejdzie reworka. Miejmy nadzieję, że trudniejszy serwer z innym trybem Wam się bardziej spodoba :)

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...