Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Większy zasięg pelerynki

Matys2799

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , grając dzisiaj na prywatnym serwerze metina spotkałem sie z kolesiem który stał na środku lochów pająków i ściągał wszystkie spoty z mapy . Czy ktoś wie co to moze byc za hack ?

Opublikowano

Nie mam pojęcia ale może jakiś ulepszony mobber hack ?

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Nie mam pojęcia ale może jakiś ulepszony mobber hack ?

No właśnie nie wiem czy on jakoś zwiększył zasięg czy coś w opcjach ale na PW powiedział mi że to ma od jakiegoś Wait Hacka ;/

Opublikowano

No właśnie nie wiem czy on jakoś zwiększył zasięg czy coś w opcjach ale na PW powiedział mi że to ma od jakiegoś Wait Hacka ;/

Aha dobra wait hack wiem to jest takie coś że wbijesz na taką odlegwość jaką chcesz możesz nawet całą mape objąć pewnie ma ale nie znam się na tym za bardzo

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Aha dobra wait hack wiem to jest takie coś że wbijesz na taką odlegwość jaką chcesz możesz nawet całą mape objąć pewnie ma ale nie znam się na tym za bardzo

Hahahha xD

@to pic

Jest to mobber np jak w kamerze ustawialo się zasięg

sygna.png

Opublikowano

Hahahha xD

@to pic

Jest to mobber np jak w kamerze ustawialo się zasięg

tylko że w kamerze dało się max 9999 a on mówi że z całej mapy ;-;

Opublikowano

tylko że w kamerze dało się max 9999 a on mówi że z całej mapy ;-;

w v2 to masz akurat 6/7k w tym starym kamerze

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...