Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który dubbing waszym zdaniem jest lepszy ? (ENGLISH / FRENCH / JAPANESE)

Sashimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleje forum, znów ten sam filmik....

Angielski jest tragiczny, francuski jest najlepszy z dostępnych na NASZYM kliencie. Japoński oczywiście wypadł tu najlepiej jednak osobiście uważam, że koreański dubbing jest lepszy od japońskiego.

没我爱

Opublikowano

Japoński najlepszy  :yay:

Jak będzie możliwość ustawienia japońskiego to oczywiście go ustawie .

Jak nie to będzie musiał być angielski chociaż francuski też śmieszny .

Opublikowano

Czy byłaby taka możliwość aby ustawić napisy na angielski a sam dubbing na japoński? ^^

Można jednak musiał byś poszperać w necie jak to zrobić bo NCsoft nie udostępnia sam takiej opcji. Jednak minus jest taki, że postacie będą mówił zupełnie coś innego niż jest napisane ponieważ tak nam przetłumaczyli grę, że wątki są niby o tym samym jednak powiedziane w inny sposób. 

没我爱

Opublikowano

Japoński najlepiej brzmi, potem angielski. Chociaż francuski nie tak źle, gdy wypowiada się Jin Valel.

Opublikowano

Mi ten japoński najbardziej tu nie pasuję. Za bardzo przypomina mi to ''chińskie bajki'' :D Styl gry bardziej nawiązuje do chińskich sztuk walki, a Japonia nic do nich nie ma.

Opublikowano

Ja tam angielski i tak najbardziej wole. Dlaczego? Bo tylko ten rozumiem xD

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...