Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  :D

Nie mogę zdecydować się na nowy telefon.. Biorę pod uwagę następujące modele:

- Samsung Galaxy S5 mini

- Huawei P8 Lite Dual Sim

- Huawei P8

Który telefon Waszym zdaniem jest wart uwagi oraz ceny?

Pozdrawiam  :)

Opublikowano

Dziwne zestawienie.

Jedynie sensownym smartfonem jest P8, ale dlaczego akurat tylko te smartfony?

Może i dziwne ale cóż.. A co proponujesz? Najlepiej w podobnej cenie.

Samsunga posiadam obecnie więc dlatego S5 jest na liście a co do Huawei to dostałem taką propozycję w salonie.

Opublikowano

S5 i S5 mini dzieli bardzo duża przepaść, zresztą ani jednego ani drugiego bym nie polecił. P8 z tego zestawienia jest najlepsze. 

To jakie inne modele byś polecał? (nie biorąc pod uwagę tych co napisałem w 1 poście)

Opublikowano

Max 1600 zł

Ja na twoim miejscu wziąłbym Motorole (a właściwie już Lenovo) Moto X 2 gen. - troszkę mniejszy od Nexusa 6, z takim samym wnętrzem i lepszą wg. mnie rozdzielczością :) w dodatku świetnie wygląda. 

http://www.x-kom.pl/p/219900-smartfon-telefon-fablet-lenovo-moto-x-2nd-gen-16-gb-bamboo-white.html?gclid=CPr538G2lcoCFUbecgodLV4EbQ

lownfast

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wziąłbym Motorole (a właściwie już Lenovo) Moto X 2 gen. - troszkę mniejszy od Nexusa 6, z takim samym wnętrzem i lepszą wg. mnie rozdzielczością :) w dodatku świetnie wygląda. 

http://www.x-kom.pl/p/219900-smartfon-telefon-fablet-lenovo-moto-x-2nd-gen-16-gb-bamboo-white.html?gclid=CPr538G2lcoCFUbecgodLV4EbQ

Nigdy osobiście nie przepadałem za Motorolą  :D

Jakieś inne propozycje?  :)

Opublikowano

Nigdy osobiście nie przepadałem za Motorolą  :D

Jakieś inne propozycje?  :)

no ale co z tego? Jak go nazwę Samsung Moto X 2 gen., to zaczniesz za nią przepadać? Poza tym teraz to się nazywa Lenovo Moto X 2 gen.

Jest jeszcze: Note 3 bez aktualizacji, One M8 bez aktualizacji, Z2/Z3 albo... Oneplus 2. 

lownfast

Opublikowano

no ale co z tego? Jak go nazwę Samsung Moto X 2 gen., to zaczniesz za nią przepadać? Poza tym teraz to się nazywa Lenovo Moto X 2 gen.

Jest jeszcze: Note 3 bez aktualizacji, One M8 bez aktualizacji, Z2/Z3 albo... Oneplus 2. 

To nie ma nic wspólnego nawet gdyby się nazywał tak jak napisałeś i nie wiem po co się tak czepiasz.. po prostu nie podoba mi się i tyle po za tym siostra niedawno miała i miałem okazje pobawić się starszym modelem, tak więc to jest moja osobista opinia, nie przepadam i tyle w temacie.

One M8 i Z2/Z3 też dobry pomysł.. co do One M8 słyszałem opinie, że po jakimś czasie użytkowania zaczyna się dość mocno przycinać..

Opublikowano

To nie ma nic wspólnego nawet gdyby się nazywał tak jak napisałeś i nie wiem po co się tak czepiasz.. po prostu nie podoba mi się i tyle po za tym siostra niedawno miała i miałem okazje pobawić się starszym modelem, tak więc to jest moja osobista opinia, nie przepadam i tyle w temacie.

One M8 i Z2/Z3 też dobry pomysł.. co do One M8 słyszałem opinie, że po jakimś czasie użytkowania zaczyna się dość mocno przycinać..

One M8 się nie przycina, to jeden z najbardziej udanych flagowców jaki w ogóle powstał. 

lownfast

Opublikowano

Pewnie od kolejnego "znawcy Androida". Nie słuchaj osób, które mówią, że Android się zacina po kilku dniach...

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Pewnie od kolejnego "znawcy Androida". Nie słuchaj osób, które mówią, że Android się zacina po kilku dniach...

Dobrze to ująłeś ja osobiście wolę Androida niż iOS.

PS. Dzięki za pomoc. Do zamknięcia  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...