Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] [Runy] Varus

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze. Nie sprawdzaj buildu na mobafire. Najgorsza możliwa strona. Polecam mobafire i probuilds. 

Co do buildu polecam: essence reaver>armata>last whisper z ulepszeniem zależnie od przeciwnego teamu>infinity>BT

runy: czerwone ad, żółte armor, niebieskie resist, duże attack speed. Nie koniecznie na danych runach musisz mieć to co powiedziałem. Możesz na dużych mieć AD, a na czerwonych attack speed. Też będzie działać. Osobiście wole Varusa na mida.  budujesz manamune pierwsze potem jakieś youmuu, last whisper etc. Strasznie broken :| 

Opublikowano

Po pierwsze. Nie sprawdzaj buildu na mobafire. Najgorsza możliwa strona. Polecam mobafire i probuilds. 

Co do buildu polecam: essence reaver>armata>last whisper z ulepszeniem zależnie od przeciwnego teamu>infinity>BT

runy: czerwone ad, żółte armor, niebieskie resist, duże attack speed. Nie koniecznie na danych runach musisz mieć to co powiedziałem. Możesz na dużych mieć AD, a na czerwonych attack speed. Też będzie działać. Osobiście wole Varusa na mida.  budujesz manamune pierwsze potem jakieś youmuu, last whisper etc. Strasznie broken :| 

Nie rozumiem. Mówisz, że mobafire to najgorsza strona, a potem ją polecasz.

I dzięki za build.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o buildy, to polecam Ci to:

http://www.mpcforum.pl/topic/1482707-lolbuildernet-wersja-zaktualizowana/

Ogólnie to myślę, że wyżej podany build się sprawdzi, jednak ja zamiast armaty na Varusie wolę Stattik Shiv albo nawet huragan ze względu na W. Co do run, to osobiście wolałbym te pod AD niż AS.

Czerwone AD

Zółte armor

Niebieskie magic resist per level

Duże AD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...