Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunąłem maila, na którym miałem konto w lolu

Just Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałem sobie zmienić hasło i okazało sie, że konto mam na tym mailu co go usunąłem >.< Napisałem do tych debili, wypisałem im cały mój życiorys, a dałny dalej nie chcą mi zmienić mailu, a w odpowiedzi napisali, żebym sobie napisał do google żeby mi zwrócili konto >.< Ktoś ma na nich jakiś sposób ?

Opublikowano

Napisz do nich jeszcze raz z uwzględnieniem ostatnich zakupów oraz sposobu płatność. Dobrze by było, gdybyś miał numer karty/psc/prepaida przy sobie. Opisz im ostatnie zakupy i grzecznie wyjaśnij całą sytuację, że przypadkiem skasowałeś konto mailowe ostatnio i o tym zapomniałeś. Mi to załatwili w 4 godziny. Wystarczył jeden mail.

A nie możesz założyć maila na takie same dane? Po skasowaniu chyba adres przeszedł na wolny. Tak mi się przynajmniej wydaje.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Napisałem, że usunąłem maila i czy nie dało by się z tym czegoś zrobić. Zadali mi serie pytań i na większość odpowiedziałem (nie wiedziałem jaki był mój pierwszy kupiony champ i pierwszy mail 4lata temu -_-). Podałem im też ostatnio użyty kod z karty prepaid, ale czuje się jak by mi opisywał jakiś bot... Ale fakt ! To z założeniem nowego maila nie jest głupie :) Spróbuje.

edit// 

Wyskakuje, że email już jest w użyciu :/

Opublikowano

Napisałem, że usunąłem maila i czy nie dało by się z tym czegoś zrobić. Zadali mi serie pytań i na większość odpowiedziałem (nie wiedziałem jaki był mój pierwszy kupiony champ i pierwszy mail 4lata temu -_-). Podałem im też ostatnio użyty kod z karty prepaid, ale czuje się jak by mi opisywał jakiś bot... Ale fakt ! To z założeniem nowego maila nie jest głupie :) Spróbuje.

edit// 

Wyskakuje, że email już jest w użyciu :/

To pisz do strony gdzie masz mejla.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Załóż sobie takiego samego maila i po problemie, omfg...­

A czytasz Ty to co ludzie piszą ? 

.

Brawo dla riotu (y) Jak chce zmienić mail do konta to wyskakuje mi, że założone jest na gmailu i widać jak byk, ale Ci panowie twierdzą inaczej >.< Brak mi sił. 10 dni się męczyć.

Opublikowano

To może faktycznie napisz do supportu gmail'a i poproś aby ci od nowa otworzyli tą skrzynke.

Zapewnie miałeś powiązany jakiś alternatywny email czy tam numer telefonu, podaj im to i wyjaśnij sytuacje.

Co prawda, google to większa korporacja no i może dłużej będziesz czekać, ale raczej będą bardziej wyrozumiali.

harley.png

Opublikowano

Ja z supportem riotu nie mialem problemow.

Oddzyskiwalem konto , pisalem w sprawie dodania paru rp, zwracalem skiny po reworku.

Waznym elementem sa platnosci przy oddzyskaniu konta wiec posaraj sie podaj jak najwiecej szczegolow jesli chodzi o to

u1lc.png
Opublikowano

Yy a jak mogę skonsultować się w tej sprawie z google ? o.O nigdzie nie znalazłem notki do wysłania do nich wiadomości. 
.

Riot dalej nie pomaga, więc muszę posłużyć się google :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...