Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Asassin, zabojca etc :)

Maxios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko Mordki, wczoraj zaczalem swoja przygode z ta grą :) I chciałem sie zapytać, jakiego kto mi zabójce preferuje (asassino)? Ponieważ lubie grac zabójcami, tak jak i w LoL-u :) Dziękuje za bezcenne komentarze.

reflinki

Opublikowano

Jako, że dopiero zaczynasz z grą to polecam Ci Lokiego. Bardzo dobry zabójca i łatwy do ogarnięcia. Możesz też pograć sobie Fenrirem, także bardzo dobry zabójca i niezbyt trudny.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o dobrego assassina na początek to zdecydowanie, jak kolega wyżej powiedział, Loki jest najlepszym wyborem. 

Mimo wszystko, z racji, że zaczynasz przygodę z tytułem Smite, polecam Ci również pograć trochę magami, np. Ra i bogiem uniwersalnym - Ymirem. Zabójcę dobrze ogarniesz tylko wtedy, gdy zdobędziesz umiejętności i rozeznania w samej grze. 

Opublikowano

Ok, wlasnie tak rozpatrywałem tego Lokiego, wiec dobrze mysle jak na poczatek. :D Ra- nie dziekuje, kazdy skill miss power, az ze smiechu z siebie nie moge ;P Ale magów tez lubie. ;v Dzieki, za info jakos damy rade. A jeszcze jedno czy macie jakies stronki z aktualnymi buildami, bo najgorzej to itemki jak dla mnie, zeby to wszystko ogarnac. ;) Ale jak wiemy, noobek jestem trzeba sie uczyc i dac czasu na wszystko! ;]

reflinki

Opublikowano

nie ma dobrych stron z buildami, a szczególnie nie wzoruj sie na smitebuild bo to najgorsza strona jaka może być, zamiast nabywac umiejętnosci budowania będziesz sie cofał. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

nie ma dobrych stron z buildami, a szczególnie nie wzoruj sie na smitebuild bo to najgorsza strona jaka może być, zamiast nabywac umiejętnosci budowania będziesz sie cofał. 

Ale mogą go nakierować na dobry build, bo zaczynając grę ja nie widziałem kompletnie co kupować.

Fenrir jeden z moich ulubionych assassinów, spróbuj go, może Ci się spodoba i tak Loki dla noobków jest idealny.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Co racja, to racja. Na stronie SmiteBuild nie znajdziesz za wiele dobrych i przemyślanych zestawów ekwipunku. Wyżej Jerry dał wystarczające dowody, że prezentowane są tam "bzdury". 

Osobiście mogę powiedzieć, że też z niego na początku korzystałem i się trochę przejechałem. Według mnie, najlepszym sposobem na dobre buildy jest podpatrywanie doświadczonych graczy i w taki sposób nabieranie umiejętności w składaniu eq.

Jeśli chcesz już korzystać z jakiejś strony to mogę tylko zaproponować Smite.guru. Widziałem tam w miarę na poziomie zestawy.

Powodzenia! 

Opublikowano

Loki for ever <3 

A poza tym: Fenrir - easy, Bastet - easy, Thanatos - Easy, Serquet - Medium . Ich bym Ci najbardziej polecał zaraz po Lokim :)

Podobny obraz

Opublikowano

Serqet nie jest dobra na początek, to mimo wszystko trudna postać. :v Bo to, że uciekać nią łatwo to jedno, ale tutaj chodzi raczej o efektywne granie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...