Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pewnej gry.

adriangracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym prosić was wszystkich o pomoc mianowicie to jest dość nie typowy problem :). Chciałbym znaleźć pewną grę tylko nie pamiętam jej tytułu. Mam w oczach tą grę a nie pamiętam jej nazwy xD.

Rodzaj tej gry tak myśle xD:

-Fantasy(wiecie nie takie nowoczesne tylko standardowe)

-RPG

-Przygodowe

-Turowe(Nie przez całą grę)

Opis gry z mojej perspektywy:

Pamiętam tylko tyle że się grało dziewczyną i przez całą grę z pierwszej osoby dopiero jak walczyłeś to dochodziło do walki turowej czyli raz przeciwnik wykonuje ruch ras ja. Pamiętam że tam też były elfy gra polegała na tym żeby zdobyć ekwipunek robić misje w miastach itd. Były tam potwory na swojej drodze czyli wilki były także śnieżne golemy. Nie pamiętam niestety misji :(. Można było mieć towarzysza który pomagał tobie w walce np człowiek. Generalnie gra podobna do Ascension to the Throne:Wojna o Koronę tyle, że w tej grze w której poszukuje jest walka turowa a reszta gry z 1 osoby. Nie pamiętam więcej szczegółów napewno się uzbrajało byli także handlarze itd. Jeżeli chodzi jaka grafika nie wiem jak to opisać xD napewno ta gra nie była z bardzo nowszych dlatego że grałem w nią mając chyba 9-13 lat w tych latach. Wiem mało informacji ale niestety kurcze poszukuje jej kilka miesięcy i nadal nie mogę jej znaleźć. To była gra na PC(Płytę)

Proszę pomóżcie mi bo mam taką dużą chęć do zagrania w tą grę.

DZIĘKUJE !! :) :p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Final Fantasy to nie ta gra. Poszukuje tej gry która była na płyte 3 d gra czyli patrzenie z 1 osoby walka w turach jak Ascension to the Throne:Wojna o Koronę. Ulepszanie ekwipunku robienie misji poszczególnych itd.

Opublikowano

Bambus Boże jesteś bogiem :)xD. Matko jedyna jesteś pierwszą osobą którą odgadła mi nazwę tej gry. Potrafiłeś przeanalizować i zobaczyć obraz tej gry nawet nie dokładnie napisany jestem naprawde z ciebie dumny xD:). Jak chcesz się skontaktować ze mną to napisz mi na pw :). Dzięki ci bardzo będę mógł ukończyć tą grę :). Tak się cieszę masz u mnie najlepszą odpowiedź gdybym mógł ciebie oceniać na mpc forum dałbym ci naprawdę niezłą piąteczke ziomus :). Dobra robota! :).

A wiesz gdzie mógłbym pobrać tą grę ? :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...